bana bak ümit aktan haddini bil öncelikle.sen bu objektifsiz halinle nasıl buralara geldin.seni bu noktaya getirenlerde de suç var.o radyonun yerinde olsam seni oracıkta bi dakika bile bekletmem kovarım valla.azıcık trt spikerlerine bakta bişeyler öğren.senden değil televizyoncu televizyon anteni bile olmaz.
Bu Konuda fatihtuztas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
adammısın sen beee seni adam diye oralara koyanlarda suç işte çekemiyorsunuz bizi farkındayız ama çatır çatır çatlatmaya devam ölümüne sivas ölümüne SİVASSPOR!!!!
Ümit Aktan gibi tecrübeli bir spikere hiç yakışmadı bu anlatım. Arkadaşlar tepkimizi Sivaslıya yakışır bir biçimde hem bu topic aracılığı ile hemde aşağıda ki mail adreslerine göndereceğimiz protesto mesajları ile gösterelim.
zaten mehmetin golünü öyle bir anons etti ki 2.golü attığımızı 5 dakika sonra anladım..
harbiden abi ben hem radyodan dinliyodum hem skorlara bakıyodum yayın ankara-antep maçına geçti o sırada baktım 2yi atmışız.sitede görmesem ben maçı hala 1-0 sanıodum
arkadaşlar bizler böyle sesimizi duyurmazsak daha çok bizi ezmeye çalışırlar böyle hareket başka takıma yapılaydı da göreydik yer yerinden oynardı. düşünelim bakalım bu yorum trabzona yapılaydı ne olurdu. radyoyu bile basarlardı binlerce radyoya meil atılırdı. bizler ne yaptık biz böyle sadece burda yazmakla bir şey çıkmaz. radyoya tepkimizi göstermeliyiz meillerimizle tepkimizi koymalıyız