pankartı alıp geldim baktım ortada yoksun hesabını sorcam onunda
Sayın Veli Bircan Makamına;
Bilginizde Ve Kontrolünüzde Ceyran Eden Olaylardan Ötürü, Şahsıma Yapılan Şikayet Yorumunuzu Yüksek Adelet Makamının 72. maddesinin 3. Fıkrasında Geçen 1878 Nolu Kanuna Göre Tribünde Hortlak Bekletilmez Beklenir.İlgili Şikayetin Stad Kameraları Ve Çevredeki Güvenlik Kameralarınında Taranmasıyla Reddine Haksız Suçlamadan Dolaya 34. Haftadaki Galatasaray Maçına İstanbula Gelmenize Karar Verilmiştir...!
RECEP abii bu resmi çektrmemizdeki amacıda söleyelim.
Artık maçlarda bayan taraftarlarıda görmek istiyoruz.
Biz nasıl çekinmeden zevkle gelebiliyorsak,herkes gelebilir.
Yol falan bahane edilmesin lütfen.çoğu yerden stada araba kalkıyor.
BU ARADA NİCKİMDN DOLAYI HERKES BENİ ERKEK SANIYO AMA RECEP ABİNİN
SAĞ TARAFINDAKİ BENİMM ))
tebrikler valla usten bakıordum dedım super akıl edılmış asağıda karşılassa ıdık emınım yanınıza gelip tebrik edecektıım bır daha maça allah kısmet etsın annemı getircem size emanet ederim o sızın amıgonuz olur
Bilginizde Ve Kontrolünüzde Ceyran Eden Olaylardan Ötürü, Şahsıma Yapılan Şikayet Yorumunuzu Yüksek Adelet Makamının 72. maddesinin 3. Fıkrasında Geçen 1878 Nolu Kanuna Göre Tribünde Hortlak Bekletilmez Beklenir.İlgili Şikayetin Stad Kameraları Ve Çevredeki Güvenlik Kameralarınında Taranmasıyla Reddine Haksız Suçlamadan Dolaya 34. Haftadaki Galatasaray Maçına İstanbula Gelmenize Karar Verilmiştir...!