Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Tebrikler-Süper ligde başarılar
Alt 14.09.2005, 16:00   #1
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Tebrikler-Süper ligde başarılar

Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.

söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 16:07   #2
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch

TRABZONLU GARDAS SİTEMİZDEKİ SEVİYE HERZAMAN TAKDİR EDİLDİ VE ASIRI SEKİLDE TAHRİK OLMADIKCA CİRKİN YAZILAR YAZILMADI.SENDE ANLADIGIMIZ RAKİPLERE SAYGILISIN VE EMİNİM BURDADA KARSILIGINI BULACAKSIN.DİLERİZ MAÇIMIZ DOSTCA GECER VE SAMPİYON BU YIL ANADOLUDAN CIKAR.BENDE SİZLERE BU MAÇTAN SONRA BOL GALİBİYET DİLİYORUM AMA BİZİM MAÇLAR HARİÇ
Alt 14.09.2005, 16:28   #3
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter trabzonlu gardaş

trabzonlu gardaş maçı tarbzonda yapalım baksana federasyon ne yaptığını bilmiyor...
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 16:31   #4
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
antalyali_yigido Nickli Üyeden Alıntı
trabzonlu gardaş maçı tarbzonda yapalım baksana federasyon ne yaptığını bilmiyor...
basından okuduğum kadarıyla sivasspor olimpiyatta oynamayı istemiyomuş. şimdi sende trabzonda yapsak daha ii olur diyosun. olimpiyatı neden istemiyosunuzki anlamadım ben.
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
HOŞGELDİNNN
Alt 14.09.2005, 16:37   #5
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil HOŞGELDİNNN

Alıntı:
heryerdeyiz61 Nickli Üyeden Alıntı
Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.

söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..
GARDAŞ HOŞGELDİN. SENİN GİBİ TARAFTARLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR... HER ZAMAN KAZANANIN DOSTLUK OLMASI DİLEĞİYLE......

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 17:25   #6
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

saol trabzonluu kardes evet sitemiz bu özelliğiyle bırçok siteden çok farklı bır site burda kardeslık öne alınmaktadır inşallah daha güzel şeylerde eklenecek....
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
TSK!
Alt 14.09.2005, 17:35   #7
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch TSK!

Trabzonlu Gardas, ben GS macina Trabzon lu arkadasla baktim. TS macina da bakacagiz. Biz kati taraftariz fakat HOLIGAN degiliz.Size de SS macindan sonra bol galibiyet diliyorum...
Alt 14.09.2005, 17:39   #8
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet trabzon macı öncelikle dostluk içinde gecmeli ama kusura bakmasınlar bizim 3 puana çok ihtiyacımız var sivastan sonraki maclarda basarılar dılıyorum trabzonspora...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
MISAFIRLERE KAPIMIZ ACIKTIR
Alt 14.09.2005, 17:46   #9
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart MISAFIRLERE KAPIMIZ ACIKTIR

Merhaba Trabzonlu gardaş,
öncelikle aramıza hoşgeldin,
Bizim kapımız misafirlere her zaman açıktır.
Centilmence gelen rakip taraftarlarina ise kapımız sonuna kadar açıktır.

Biz Yigidolar, sporun, barış, kardeşlik ve dostluk olduguna kalpten inanmış insanlarız.

Sitemizin seviyesini, sitemize katılan, fikirlerini, düsüncelerini özgürce yazan, degerli taraftarlarmız oluşturmaktadır.
Tabiiki senin gibi centilmence gelen rakip taraftarlarda sitemize renk katiyorlar.

Biz kendimize baska sitelerde nasil davranılmasını istiyorsak, rakip taraftarada aynı şekilde davranıyoruz.

Futbolda ise tabiiki herkes kendi takımının kazanmasını ister.

Fakat hak eden kazansın deriz.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
teşekkürler centilboy
Alt 14.09.2005, 17:49   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch teşekkürler centilboy

teşekkürler bazıları geçen hafta gelip burada talan etti ortalığı hiçde hoş olmayan şeyler yaşadık sinirlerimiz altüst oldu, yazdıklarımız silindi, sürekli sürekli kafa bulma babında başlıklar açtı ve defolup gittiler, adam gibi gelen herkesin başımız üstünde yeri vardır, teşekkürler ts li arkadaş umarım dostça maç olur, sonuca tesir eden, maçı tek takıma mahkum eden kararların alınmadığı hakem hatası olmaması dileğiyle ve büyük bir anadolu rekabetinin ve derbysinin başlangıcı olarak gördüğümüz bu maçın dostluğun kazanarak sonuca ulaşılmasını diliyoruz. hak eden kazansın
Konu Kapatılmıştır