Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 01:10   #151
Türbülans)90)
Yeni Yiğido

Türbülans)90) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Türbülans)90) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
Türbülans)90) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle herkese Selamlar,Saygilar.

Ben koyu bir Galatasaray taraftariyim,
Kendimi bildim bileli.

Ama hani Elbistan/Maras dogumluyum Sivas'sin bir sampiyonlugu beni sizler kada sevindirir buna emin olun.

Diyeceksiniz ki bizene bundan ne ariyorsun burda

Bu foruma kayit olma sebebim büyüklerimin yazdiklarina itafen bir kac sorumun bulunmasindandir...

Öncelikle söylemeliyim ki Sivasli taraftarlarin takimlarina bu kadar tutkulu oldugunu sampiyonluga bu kadar inandiklarini hic tahmin etmedim,
öyleki burda gercekten kardeslik duygusunu hissediyorum cok güzel...
Bu baglantida bazi büyüklerim,yasitlarim vede kücüklerim cok güzel yazilar yazmis(hele o ilk sayfadaki son mesaj beni bilie üzdü),
Ama lakin birden Mehmet Yildiz'i kötüleyenler olmus,
Lanet edenler olmus.

Gelen vazgecelim bunlardan,
Sivasspor icin Mehmet Yildiz cok önemli ama Sivasspor'un da kendi potansiyeli var bir Mehmet Yildiz gidiyor diye siz her sey bitti diyorsaniz bende soruyorum ya Mehmet Yildiz satilmazsa bu ara transferde ve 2. yarida sakatlansa ne olacak?

Genemi sampiyon olma ihtimalinize uzak düseceksiniz?

Bence biraz öfkeden bu konusmalar sanirim yoksa kendi takiminizin gücünü siz benden daha iyi biliyorsunuzdur,

Kaldiki Sivasspor ne kadar büyük olursa olsun kabüllenmek gerek ki Galatasaray her oyuncunun hayali degil midir?

Balili oldukca iyi Tum'da skora biraz daha oynarsa ligde ikinci yari sampiyonluk ihtimaliniz büyük zira tas gibi orta sahaniz var.

Biraz da Mehmet Yildiz'a anlayisla bakin lütfen,
Lanet yagdirmak yerine.
Siz Sivassporlu Yigidolarin görüslerini merak ediyorum bu dogrultuda.
Türbülans)90) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:10   #152
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım kusura bakma ama sen bozuk plak gibi olayın Mehmet kısmında takıldın kaldın. Ya hu şunu lütfen anla: Burada mühim olan isim değil, Ali, Veli, Ahmet, Mehmet hiç önemli değil. Burada önemli olan krtitik dönemeçte sağlam durulması gereken zamanda biz oyuna getirildik, tarihi bir hata yaptık, süreci yönetemedik, önemli olan bu!

Bu gün bu kadrodan Abdurrahman da gitse, Murat Sözgelmez'de gitse benzer hayal kırıklığını yaşardım. Ancak gel gör ki bu isim bu takımın kaptanı olunca yaşadığımız hayal kırıklığı bir başka oluyor!

Son olarak bugün anlayamadığınız, ve gelecekte anlayacağınız, Kocaeli, Samsun, Antep gibi kritik virajda kamyonu devirenlerden/devrilenlerden bir kulüp olma yoluna girdik. Büyük olma iddiamıza en büyük darbeyi içimizden yedik.

Her gece yatmadan önce, sabah işe giderken yolda, otobüste, Sivasspor için kurduğum düşler...

Anlıyor musun Brütüs?
anlamıyorum sezar? sen ve senin gibiler ligin ikinci yarısında takımımızın yeni golcülerine tezahürat yapacağı için anlamıyorum ellerine sağlık başkanım iyi iş başardın.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:10   #153
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir... Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:(
Merak etme musti, bulent de sene sonu gider.. o da can atiyor, reklam yapiyor.. BEN dahi herkez satiliktir diye..

Fenere Gönderme Yapiyor Beni Alinn Diyeee
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:11   #154
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
requiroN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz
Galatasaray'lı sana şunu söyleyeyim Mehmet Yıldız'ı orada güvenip oynatırsanız , Mehmet Yıldız sizi avrupada uçurur.Ama Sivas'tan bir şekilde ayrılacaktı.Keşke sezon sonu ayrılsaydı.
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:11   #155
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ölene kadar bu formayı taşımasını beklemiyorduk ama hiç değilse sezon sonunu bekleyebilirdi . Ara transfer döneminde takım zirvedeyken yapılacak birşey değil bu eğer haber doğruysa..
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:13   #156
ertor58
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar mehmedimin gitmesine tabiiki bende sizler kadar üzüldüm. Ama hiç düşündünüzmü Mehmed neden gitti. Mehmedim hiç istiyormuydu gitmeyi.. Bence uzun yıllar verdiği kulübüne bu kadar alışmışken hayırr.. ama bu olayı buralara getirenler bizleriz. Sensin O, Benim hepimiziz... Hiç ağlayıp dövünmeyelim... Uzakdan uzağa kurbanın olayım değil Profosyenellik.. Bakın taraftar sadece büyük maçlarda var. Diğer maçlardada olmalı. Bizi -30 lar yağmurlar yıldırmamalı... Biz ne yaptık 3-4 bin kişiyle maçlarımız oldu. Kasa dolmadı arkadaşlar. Paf takımımız 1 sene parladı sonrası gelmedi. Kasada yeterli paramız yok. Telefon elektrik Doğalgazcı hemşerimiz yokki bedavaya versin. Topçu aldık ucuza tuttu. ya tutmasaydı. Arkadaşlar SMS kampanyası başladı.. Ama resmen elimize ayağımıza bulaştırdık. En iyi yönümüz sistemin oturması ve bu işi iyi bilen Sayın Odyakmazımız vardı. Duygusallığı bırakalım beylerrr. Biz profosyonel bir takımız oyuncularımızda profosyonel. Elbetteki kariyer için anadolu takımlarının oyuncuları İstanbula gidecek belkide avrupaya.. ama bu saatten sonra Mehmedim gitsede gitmesede bizden çıkmıştır artık. Mesele bu olayların buraya kadar gelmesine sebeb bizleriz. Bakıyorum arkadaşların bazıları çok duygusal davranıyor. Çünkü onlar maçları bizzat takip edip para veriyorlar vede haklılar. ama maalesef Sivasda oturupda hadi çıkıp maça gidelim paramız Sivasımızın gelişmesine ön ayak olan Sivassporumuza feda edelim diyenimiz yok. Hal böyle olunca Mehmetlerde gider Hayrettinlerde Bilica Derelilerde. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayalım. Üzüldükmü tabiiki üzüldük. Yapacak bir şey yok. Burada Mehmedimize ağır kelamlarda bulunmayalım. Çünkü o bu işlere karışmadı karışmazda. O Galatasaraylı Mehmed olarak değil Yiğido Mehmed olarak gönlümüzde kalacak. Onun asıl yuvası burası ama ekmek teknesi değişti. Ama bu çarkın dönmesi içinde en iyi alternatif Mehmedin satılması idi. Herkese sevgi saygılar..
burada yazılan yorumlardan en iyisi katılmamak elde değil iyi yazmışsın destekliyorum ellerine sağlık.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.12.2008, 01:14   #157
Türbülans)90)
Yeni Yiğido

Türbülans)90) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Türbülans)90) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
requiroN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz
Ben de tam tersini düsünüyorum,
Futboldan anlayan cogu Galatasaray'li Mehmet Yildiz'i istiyor cünkü,
Mehmet Yildiz Kontra atak Futbolunun bedensel karizmasi ligimizde,

Aydin Yilmaz kiralik verilecek,
Necati Ates verilecek(Necati Ates kesinlikle iyi futbolcudur ama bizim kulüple problemi var)
Vede Özgürcan Özcan(Paflardaki gol makinasi).

Ve oldukca iyi bir parada verecegiz Sivasspor'a.

Sonunda böyle iki tarafta mutlu olarak sonlandiracagiz bu transfer mevzusunu.
Türbülans)90) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:14   #158
requiroN
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 requiroN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galatasaray'lı sana şunu söyleyeyim Mehmet Yıldız'ı orada güvenip oynatırsanız , Mehmet Yıldız sizi avrupada uçurur.Ama Sivas'tan bir şekilde ayrılacaktı.Keşke sezon sonu ayrılsaydı.
Emin ol Mehmet sadece TSL için alınıyor kardeş. Avrupada sistemi bozup Baros ve Mehmeti aynı anda sahaya sürersen 5 6 yersin. Galatasaray bunu hayatta yapmaz.Bizde Mehmet alındıktan sonra sistem bozulacak diye korkuyoruz.Mesela Bjk maçında 3-5-2 oynamıştık ve çok çok pozisyon verdik.Aydın yerine Ümit'i verseydik işler daha tatlıya bağlanırdı..
requiroN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:15   #159
ertor58
Tecrübeli Yiğido

bu konuda anket açılsın lütfen mehmetin transferini doğru bulup onaylıyormusunuz yoksa yanlış bulup onayalamıyorsunuz mu diye ak koyun kara koyun belli olsun.
Alt 28.12.2008, 01:15   #160
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Slovenya liginin zorluk katsayısını bilmeden istatistiklere bakarak yorum yapmak çok yanlış.
yazin bundesliga takimi hannover in transfer listestinde olan bir oyuncuydu, mikael forsell i aldiklari icin zahora transferinde vazgectiler, demekki kötü oyuncu degil, ne kadar iyi bir lig olmasada slovenya ligi 52 macda 34 gol atmak kolay is degil, ve zahora ondan önce dinamo zagrep de oynadi ve dinamo zagrep in iyi bir takim oldugunu biliyordursun
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan