Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Haberleşmek Lazım...
Alt 16.09.2005, 07:30   #71
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch Haberleşmek Lazım...

Alıntı:
sadettin Nickli Üyeden Alıntı
herkeste internet yok bilsin veya duysun gazeteler minnacik bir köşede sivasın maçını yazıyor sivas spor yetkilileri bu konuya el atması lazım yok tüm sivaslı yiğidolar spor gazetelerine boykot yapalım nufusu iki milyon olan sivaslılara bu yakışmıyor arkadaşlar

İstanbulda, Sivas köylerinin tamamına yakınının derneği var. Yönetim bu dernek yöneticilerin cep telefonlarına 2 gün önce otomatik mesaj göndersin daha etkili olur.

Mesela Türkiyenin en büyük yerel dergisi Zara Haber bu tür uygulamaları çok yapmakta.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
haydi olimpiyata
Alt 16.09.2005, 08:15   #72
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch haydi olimpiyata

Haydi Olimpiyat’a

Sivasspor ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da yönetim Bordo-Mavili taraftarlara çağrıda bulundu...
16.09.2005
Daha önce bu statta oynadıkları müsabakalarda müthiş bir seyirci desteğiyle mücadele ettiklerini hatırlatan Karadeniz ekibinin idarecisi Metin Akbaşoğlu, “İstanbul’u deplasman olarak kabul etmiyoruz. Burada alacağımız galibiyetle dış sahada kazanamama durumunun da önüne geçeceğimizden eminiz” diye konuştu.

[SIZE=5]haydi istanbuldaki yiğidolar lütfen maça gidelim [/SIZE]
Alt 16.09.2005, 08:23   #73
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Lächeln BÜGÜN İMKANI OLUPTA GELMEYEN RUM OLSUN İMKANI OLUPTA GELMEYEN?

İSTANBULDAK SON MAÇLARIMIZDA HİÇ BİZİ YAKIŞMAYAN BİR TARAFTAR KİTLESİYLE MAÇALARDAYDIK ARTIK BU SON ŞANŞ EĞER BÜGÜN DE DOLDURAMASSAK TEK KELİME YAZIK BİZLERE İSTANBULDA ÇOK DEĞİL BEN YOKUZ LÜTFEN ELELE HEP BERABER SİVASSPOR İÇİN OLİMPİYATA LÜTFEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN NNNNN İMZA+ RECEP YÜKSEL. ZARALIX1968
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 08:05   #74
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mesocan kardesim sana noldu? Nedir bu agresifligin, bu alip veremedigin? Eger yanlis birsey yaptiysak ya da forumda yapildiysa soyle bilelim, ozur dileyelim. Ama yok eger yapilmadiysa lutfen elestiri yerine destekcimiz ol eskisi gibi. Kulubumuzun ve forumumuzun kaliteli insanlara ihtiyaci var..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 08:48   #75
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

NE SÖYLENSE BOŞ SADECE STADA GELMEKLE İŞ BİTMİYOR HOŞ DÜNDE BOŞTU STAD AMA BİRDE ORAYA GELİP MAÇ İZLEMESİNİ BİLMEK GEREKİYOR 80 BİNLİK STADDA 30 KİŞNİN TEZAHÜRATI DUYULMUYOR SERHAN KARDEŞİMDE KAFAYI YİYOR NE KADAR KALABALIK OLURSAK OLALIM ÖNCE TARAFTAR OLMALIYIZ!!!
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 15:46   #76
RahMetLi-61
Yeni Yiğido

RahMetLi-61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RahMetLi-61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=3]Ya Hakki gardas bende cok gelmek isterdim ama malum gurbetdeyim! Maci izleyebilmek icin bir bayan oldugumdan dolayi bir yer bile bulamiyorum! su internetden en azindan nasil izleyebilecegimi bilen varsa haber versin! En azindan ne yapti bizim sivas diye merak icinde kalmam![/SIZE]
alacaksn Lig Tv bacım izleyeceksin merak gidermek için başka yolu yok bence, sizce de öyle değil mi kardeşler ?
Alt 17.09.2005, 18:02   #77
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 826 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mesocan Nickli Üyeden Alıntı
Canım kardeşim tekrar tekrar dikkatli okursan kimseye agresifçe yaklaşmıyorum ya da ahmetle mehmetle bi sorun yok... olamaz da... ben sadece hakkı müdürümün de bahsettiği gibi ayrım gayrım olaylarından bıktım artık... bunun için kimin ne yapması gerekiyosa bu takım için yapmalı... ahmet mehmet ayşe fatma.. benim isyanım düzensizliğe...

istanbulda dernek dedik yalan oldu.. hadi olmadı grup dedik o da yalan oldu... bu işe ön ayak olacak büyüklerimiz neyi bekliyorlar.. ya da onlar da benim gibi neye küskünler anlamış değilim...

aklımda ne hayallerim vardı... bizler kocaman bir taraftar olacaktık... taraftar olma bilincinden uzaklar olanlar için stadlarda standlar kurup "sivasspor taraftarı" olmaya özendirecektik insanları...

ama biri "lam" diğeri "cim" dediği sürece bu çok zor.... :(

söylediklerimi kimse yanlış anlayıp alınmasın... ama rica ediyorum herkes de düşünsün..ne diyor bu delioğlan diye...

Yüreğinde SivasSpor aşkı olan herkese Selam Olsun.....!!!!!
Sayin Dernek yoneticileri, lutfen bu mesaji duyun ve gerekenleri yapin. Oyle tahmin ediyorumki Mesocan kardesim Istanbul'da bu isi tek basina goturebilir..
Alt 17.09.2005, 19:51   #78
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Sanirim taraftar icin fazla soze gerek yok, asagidaki goruntuler herseyi cok acik anlatiyor..

Konu skywriter tarafından (05.01.2006 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir..
Alt 17.09.2005, 19:59   #79
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mesocan Nickli Üyeden Alıntı
Canım kardeşim tekrar tekrar dikkatli okursan kimseye agresifçe yaklaşmıyorum ya da ahmetle mehmetle bi sorun yok... olamaz da... ben sadece hakkı müdürümün de bahsettiği gibi ayrım gayrım olaylarından bıktım artık... bunun için kimin ne yapması gerekiyosa bu takım için yapmalı... ahmet mehmet ayşe fatma.. benim isyanım düzensizliğe...

istanbulda dernek dedik yalan oldu.. hadi olmadı grup dedik o da yalan oldu... bu işe ön ayak olacak büyüklerimiz neyi bekliyorlar.. ya da onlar da benim gibi neye küskünler anlamış değilim...

aklımda ne hayallerim vardı... bizler kocaman bir taraftar olacaktık... taraftar olma bilincinden uzaklar olanlar için stadlarda standlar kurup "sivasspor taraftarı" olmaya özendirecektik insanları...

ama biri "lam" diğeri "cim" dediği sürece bu çok zor.... :(

söylediklerimi kimse yanlış anlayıp alınmasın... ama rica ediyorum herkes de düşünsün..ne diyor bu delioğlan diye...

Yüreğinde SivasSpor aşkı olan herkese Selam Olsun.....!!!!!
GARDAS HERKES SENIN GIBI DUSUNSE MILLET BURDA YAZIYOR ATIYOR TUTUYOR AMA IS ICRAATA GELINCE KIMSE KALMIYOR BEN DERNEK ISINI KONUSTUM YETKILILERLE AMA DURUM ICLER ACISI HERKES BURDAN DESTEKLIYO GOZUKUYO AMA ISIN ASLI OYLE DEGIL YANI MILLET BURDA KONUSUYOR AMA ELLER CEBE GIDINCE KIMSEYI BULAMIYOSUN BİZLERE DENEN BU VE KATILIYORUMDA DERNEK OLMASI ICIN ILK ONCE BIRLIK BERABERLIK KARARLILIKOLMASI LAZIM BIZ BU ORTAMI YAKALADIGIMIZDADERNEK ISI KENDILIGINDEN COZULECEKTIR
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
TARAFTARLAR
Alt 17.09.2005, 20:07   #80
ich_liebe_dich
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ich_liebe_dich ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart TARAFTARLAR

SİVAS TARAFTARI TAKIMA DESTEK YERİNE KÖSTEK OLMAYI TERCİH EDİYOR BİRLİK YOK BU YÜZDEN ÇOK KAYBEDİYORUZ
ich_liebe_dich isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır