Mehmet bana hiç güven vermiyor. Memo artık 5 6 maçta bi gol atar eski formuna kavuşamaz diye düşünüyorum. Gol umutlarım Kamanan,Sezer,İbrahim ve Balili
haydi çılgın ikili sizleri kadıköyde gösterin kendinizi kamanan her zaman hazır ama mehmet yıldız formundan biraz yüksek tutmalısın yarın artık bombalamaya başlamanı tavsiye ederim.
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
Bu macta ben her iki forvetimizede çok güveniyorum dahası birde balilimiz varki rakip defansların korkulu rüyası netice olarak bu mac bizimdir bizim olacak sivassporumuza başarılar dilerim
Bu Mehmetden Artik Bisey Beklemeyin..
Adamin Gecen Sene..Ve Bu Senenin Ilk Yarisi.. Kariyerinin En Parlak Donemini Gecirmisdir.. Ve Bundan Sonra Da Bisi Olmaz..
bence mehmet'in üzerinde "gol at" baskısı olmamalı. mehmet yıldız geçen sene gol krallığına yaklaştığında şöyle demişti: "gol attırmaktan daha çok keyif alıyorum". bence mehmetin misyonu bu olmalı. gol atmak değil attırmak olmalı. eğer böyle olursa eminim üzerindeki baskı azalacak, hem gol attıracak hem de gol atacak. yapmamız gereken mehmetin üzerindeki "gol at" beklentisini azaltmak.