Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

İnanıyorum ki Başaracağız
Alt 10.03.2009, 04:01   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart İnanıyorum ki Başaracağız

Bir yenilgiden sonra belden aşağı vurdular. Samimi olan böyle yapmaz. Pazar günkü isyanımız skora değil, buna...

Ankaraspor maçında hakemin üzerine yürüyen, kulübeyi parçalayan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptıklarının birikim patlaması olduğunu söyledi. Fotomaç'a konuşan Uygun, iki F.Bahçe yenilgisinden sonra haksız eleştiriler aldıklarını belirtirken, çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Şunu gördüm ki 'Sivas şampiyon olsun, Anadolu'dan şampiyon çıksın' diyenler, samimi değil. Samimi olan, bir yenilgiden sonra belden aşağı eleştirmez."

Doğrular yazılsın! "Benim maçta takım elbise giymemi bile konuştular. Demek ki amaç belli, açığımızı bulmak. Kızgınlığım, doğruların yazılmamasına. F.Bahçe maçlarında iyi oynayamadık, kabul. Ama ilk maçta yediğimiz ilk gol ofsayt, kaleciye verilen geri pasa devam dendi. Alex'in kırmızı kartlık hareketi 'es' geçildi. Bunlar konuşulmuyor. 37 yaşındayım ve Sivasspor'la şampiyonluğa koşuyoruz, kupada da yarı finaldeyiz."

Şampiyon olacağız

"Benimle ilgili bunları yazsınlar. Önümüzdeki 5 yılda bir Anadolu takımı şampiyon olacak. Bu mücadeleyi Trabzon başlattı, şimdi Sivas sürdürüyor. İnanıyorum ki başaracağız. Ankara maçındaki tavrımın skorla alakası yok. Son günlerde üstümüze çok geldiler, belki bunların birikintisiydi. Geçen yıl 5-3 kaybettiğimiz G.Saray maçından sonra rakibi alkışladık. Sivas'ın gerçek yüzü budur."

Abdullah YİĞİT

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız
Alt 10.03.2009, 04:41   #2
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız

bulent hocam senin kafani karistirmak ve cildirtmak istiyolar basaracaklar azkaldi onlara karsi tepkini kizarak konusarak sagi solu dekmeleyerek olmaz takimi iyi hazirlayip sahada enguzel cevabi vereceksin
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2009, 07:14   #3
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Finiş yaklaştıkça herkesin gerçek yüzünü daha iyi göreceğimizi zannediyorum.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 08:51   #4
onur_sivas
Yeni Yiğido

onur_sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onur_sivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hocam ligin sonu gelirken bu işler yapılmaya başlar,aman tuzağa düşmeyelim.herkes ahkam keser herkes futbolcu alır,kafa karıştırır.İstanbul takımlarının bazı gazeteci yorumcu silahşörleri var onlar gündem değiştirir zırvalar yani,onlara kulak asmayacağız işimize bakacağız..kimse beğenmesede futbolu göze hoş gelmiyor deselerde biz ŞAMPİYON olacağızzzz..Bakıyorum iki günde Bülent Uygunu yerden yere vuranlar var fırsat vermeyelim sakin olalım hocam.sanırım maçtaki tepkiyle biraz olsun rahatlamışsındır şunu da bilelim ki bize bizden başkasından fayda yokk..BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN dedik herkes bize çelme takmaya çalışıyor,kimseye güvenmeyelim,komşu KAYSERİ dahil..Hadi yiğidolar kaldığımız yerden devam HEP DESTEK TAM DESTEK..BİZLER İNANDIKÇA BU İŞ OLACAKKKKKKK...
onur_sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 10:50   #5
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

hocam biz bilinçli Sivasspor taraftarları herzaman senin yanındayız...

Şampiyon Sivasspor başka yolu yok bunun...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 10:54   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

hocam sonuna kadar yanındayız, bildiğin yldan devam et, 3 büyük yalakalarına biz alışığız, biz herşeyin farkındayız, başarılar
hiç bir kuvvet şampiyonluktan döndüremeyecek biz
Alt 10.03.2009, 10:54   #7
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EVET HOCA BUNU SEN BİL.O DÜNYANIN NELER ÜZERİNE KURULDUĞUNU EN İYİ SEN BİLİYORSUN.aĞLAMA,YAKINMA.SIZL ANMA.bASINLA OYNAŞMAYI DA DALAŞMAYIDA BIRAK.ŞU PANAELDİR,TOPLANTIDIR GİBİ SENİ OYALAMA AMAÇLI TOPLANTILARIDA BIRAK.oNDAN SONRA SİVASI ŞAMPİYON YAP.SEN BÜYÜKSÜN DİYENLERİ DE GÜL GEÇ.NE DEMİŞ ATATÜRKÜMÜZ;
"Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen burada direneceksin. Önünde sonsuz engeller yığılacaktır. Kendini büyük değil, küçük, araçsız hiç telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin."
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 11:02   #8
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yav hocam. evet söylediklerinde haklılıkpayıda var.(samimiyetsizlik). ee tamam da insanların söylemleriyle eylemleri bir olmalı. yanii saniniyetsizlile itham ettiğin zaman sende samimi olacaksın.Negüzel söylüyoreun. Fenerbahçe maçında penaltı ver,ilmedi,Alex kırmızı kart görmeliysi,geri pas ı hakem değerlendilrmedi.. iyi hasdaaa.,lnsanlar şunu soruyor ki bencede çok haklılar,Neden bülent uygun fenerbahçe maçındaki yanlış kararlardan dolayı Ankaraspor maçındaki temkinin%10 unu göstermedi,neden çıkıpda tepkili demeçler vermedl,neden kulübeye mahkum maç izledi. hakkaten merak etti insanlar.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 11:19   #9
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

hocam sadece iyi günde deil kötü günde de yanındayız.sen yoluna devam et sağa sola aldırma inşallah bu sene şampiyon olacağız.
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 11:30   #10
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hocam sen birikenlerden bahsediyosun da valla bizde de bi şeyler birikiyor. bu sene takım başarılı oldu ister şampiyon olsun ister olmasın. ancak senin şu fenerli bülent tavrından kurtulamaman bana öyle antipatik geliyor ki bir sivasspor aşığı olarak dayanamıyorum. biz böyleyken rakiplerin bizi antipatik bulması öyle doğal ki.. senin tavırların sayesinde tüm anadolu takımları bizi yenmek için yırtınır oldular. oysa geçen sene hakketen bize bi sempati vardı. sahamızda tüm büyük maçları kaybetmemize rağmen anadolu sayesinde zirvede kalmıştık. oysa bu yıl büyükleri yeniyoruz ama ankaraya 5 kayseriye 4 puan verebiliyoruz. bu senin eserin kusura bakma. valla bu yılı tamamla da git en iyisi fenerine.. ben artık pek hazzetmiyorum senin bu takımda olmandan şampiyon da yapsan bence bize yakışmıyorsun...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başaracağız, İnanıyorum