Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 13.04.2009, 19:25   #141
Countach
Yiğido

70 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 Countach FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

sitelerinde sivası kusatcaklarmıs bunlar bizim dunyaca ünlü küngal köpeklerımızı bile sahıplenırler
Countach isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2009, 19:25   #142
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
zafer61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
al iste burda sirf laf soylemek icin bile insanlara ermeni asillilar bile diycek duruma gelmis insanciklar var.iyi niyetli o kadar insanlarin nefretlerini kazanmakmi amac bilmiyorum

arkadasim gercekci olalim ki, hangi siteye girsem, trabzonlular sivas hakkinda hep attip tutuyor... ben de bunu anlamis degil..
eger sivas olmasaydi trabzon olsun derdim...
ama okadar antipatik olmaya basladilarki bazi trabzon taraftari, artik bu dusuncem yok..
anti istanbul diyorsunuz... ama biyandan da anti anadolu oldugunuzu gosteriyorsunuz...
belki aralarinizda sivassporun sampion olmasini istiyenlerde de vardir, onlara saygim sonsuz...
insallah sivasta fenerbahceye ve galatasaraya ornek bir mac olur bizim macimizda size karsi.
Alt 13.04.2009, 19:25   #143
zafer61
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zafer61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu isi bilen biri bana neden trabzonla sivas bu durumda anlatabilrmi gerekirse msn vereyim tartisalim bazi seyleri
zafer61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2009, 19:26   #144
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kangal Köpeği hamsiyi döver Hatta ne dövmesi parçalar
Alt 13.04.2009, 19:26   #145
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
degerli arkadasım ben sivassporu destekleyen trabsonlu gormedım.senin destek dedigin asagılamak, hakaret etmek,kücük düsürmek mi...!kıskanıyorlar sivassporu cekemıyorlar...!bunun sonucundada hemen karalamaya baslıyorlar.senin gibi düsünen pek nadirdir.ama olması gerekende budur.anadolu kardesligidir.

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2009, 19:27   #146
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kardes bilmiyorum neden boyle dusunuyosun ama yanlissin
Yanlış değil aynen öyle...
Bizden daha yaşlılar analtsın bundan kaç yıl önce Sivas2ta onlarca Trabzonspor bayrağının nasıl dalgalandığını..
Bülent Uygun ne dedi:Sivas'ın çoğu Trabzonsporu tutar..O derecedeydi..Bu kişilere ben de dahildim..Trabzonsporu çok seviyordum..Ancak benim Sivas2ıma ve Sivasspor'uma laf sayana adamlarla da sevgi bağım olamaz!
Alt 13.04.2009, 19:28   #147
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
dün gs-fb maçı öncesi ts formasıyla gezen iki tane genci gördüm.akşam maç saatinde ikiside ts formalarını çıkarıp fb formalarını giymişlerdi!!!
ben maçı izlerken arkamda oturan 2-3 trabzonluda fb ya da gs yensinde sivas şampiyon olmasın diye her atakta ayağa kalktılar

onlar bunlar gerçek trabzonlu değilse kim trabzonlu kardeşim?
adam sivası değilde bu şekilde ist. takımlarını nasıl destekler,ayıptır,anadoluya ihanettir!
trabzonspor şu an yıllarca desteğini aldığı anadoluya ihanet ediyor,yazıklar olsun
Alt 13.04.2009, 19:33   #148
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanlış değil aynen öyle...
Bizden daha yaşlılar analtsın bundan kaç yıl önce Sivas2ta onlarca Trabzonspor bayrağının nasıl dalgalandığını..
Bülent Uygun ne dedi:Sivas'ın çoğu Trabzonsporu tutar..O derecedeydi..Bu kişilere ben de dahildim..Trabzonsporu çok seviyordum..Ancak benim Sivas2ıma ve Sivasspor'uma laf sayana adamlarla da sevgi bağım olamaz!
benim dayımda trabzonsporluydu ve beni trabzonsporlu yapaya çalışıyordu küçkken ve hep sempatim vardı trabzona karşı ama maalesef bu ''bazı'' trabzonsporlular tarafından acaip bi şekilde anti-patiye dönüştü..

bunun sebebinide trabzonsporlular araştırsın....

antepte kolbastı çaldırttılar vee kötü gittiği senelerde trabzon gittiği her deplasmanda trabzon kümeye diye bağırdı anadolu halkı bunun sebebinide trabzonsporllar araştırsın....

biz sivassporlululara düşen görev bu polemiklere girmemek ve önümüzde ki konyaspor maçına odaklanmak olsun lütfen.

febe ve gese nin durumuna düşmeyelim.

biz şampiyonluk şarkılarımızı söyleyelim lütfen... lider biziz şampiyonluğun en büyük adayıda biziz.
Alt 13.04.2009, 19:33   #149
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Trabzonsspor-sivasspor maçı 1-0 devam ederken saha içi olayları patlak verdi kendini bilmez bir kaç taraftar sahaya atladı hakem maçı tatil etti ve dosyası federasyon kuruluna verdi kararı onların vermesini istedi tff nin kurallarına göre böyle saha içi olaylar oldugu zaman sahaya giren insanlar oldugu zaman hakem maçı tatil eder halen bazı trabzonlu arkadaşlar sivassporun maçı hakzız bir şekilde üç puanı aldıgını savunuyorlar maç da önde olan taraf trabzonsspor maçın bitimine sanıyorum 10 dakka gibi bir süre kalmış 1-0 önde oldugunuz halde sahaya atlamışsınız futbolculara saldırmışsınız tff kuralları net ve açıktır böyle yapan taraf galip olsa bile üç puan rakip takıma verilir bu kesindir halen bazı trabzonsporlu arkadaşlar üç puanın acısını çekmektedir biraz objektif baksanız olayların böyle oldugunu göreceksiniz
Alt 13.04.2009, 19:36   #150
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

insallah trabzonla oynayacagimiz mac dostluk ve centilmence gecmesi dilegiyle...

bu mac galatasaray ve fenerbahceye ornek olsun...
anadolu yigitligini gostersin...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklama, trabzonspordan, şok