sayın bülent hocam. Mehmet Yıldız oyun düzenini bozuyor. Bu oyuncu bastan degiştirilseydi Konya dan farklı galibiyetle ayrılırdık. Rice ediyorum Mehmet Yıldız 90 dakika oynamasın. Şampiyonluğa oynayan takım böyle oynamamalı. Trabzon macinda Mehmet Yıldızı şahsen görmek istemiyorum. Eğer Mehmet Yıldız oynamazsa ke3sin galibiyet alırız. Ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum. YOksa bülent Hocamın işine karışılmaz. O herşeyin iyisini bilir..
Ya keske su mehmet gitseydi gsye ya uyuz oluyorum musa hic oynamasaydi sakatti ne güzel savunmanin solunda abdruhman orta sahanin saginda sylla oynardi daha güzel isler cikardi.Muhammed ali ise tam Huzur evine göre bir adam sahada hic olumlu bir sey yapamayan adami neden alir oyuna anlamam
Çok kötü oldu bu kayıp tamda takım için olumsuz düşünmeyi geride bırakacaktık ki böylesi önemli bi maçtan iyi bi sonuç ile ayrılamadık şimdi stres yüklü bi hafta bekelyeceğiz bakalım hamsispor ile maçımız nasıl geçecek
Maci izlemedim, ama yorumlara bakilirsa kötü futbol,bazi formsuz futbolcular.. v.s
Konya zor deplasman + Sivas´a karsi daha iyi oynuyorlar rakipler...
1 puana´ sükürler olsun.
Karamsar olmaya gerek yok Insaallah.
Lakin ligin 1. yarisindaki Sivasspor u özlemedik degiL...
Konyaspor gibi kendi evinde basarisiz bir takima yenilmemiz gercekten kotu.1 puan yeterlidir anlayisini asla kabul etmiyorum.Obur haftaki maclarimiz cok daha zor.Dusunsenize Trabzonspora yenilirsek;aradaki puan farki 1e inecek.Isin kotusu berabere kalirsak da Bizans oglu Bizans Besiktas;liderlikte ucup gidecek.Konya gibi vasat;zevksiz;istikrarsiz;renk siz bir takima direklerin engeline takilarak yenilmek gercekten cok kotu.Bir sozum de Baliliye;Her vurdugun top direk oluyor.Senin sanssizligin mi yoksa beceriksizligin mi anlayamiyorum.
20 bin tl primli,küme düşmeyi iliklerine kadar hisseden,tarafatrı önündeki bir Konyaspor ,şampiyonluk stresini iliklerine kadar yaşayan bizle oyadığı maçta beraberliğe yatıyor..
Biz büyüyoruz emin olun!
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yiğiter'a Teşekkür Ediyor...