ulan su hamsı beyınlıler hala mılattan once kalma basarılarından soz edıyorlar ya onu aklım almıyor yok barselonayı yemmıksler sen gordun mu acaba o galıbıyetı yok su kadar sampıyon olmuslar sen gordun mu hamsı beyınlı o sampıyonlugu ban bı soylesen son ceyrek asır ne yaptınız bana onu anlatsan allah allaha
rum takımına, hem de fark yiyerek elenme utancını yaşayanların sivasa ve sivasspora diyecek lafları olmaz...bu utanç ve kara leke trabzonun alnından 100 sene silinmez...o yüzden seslerini kesip otursunlar...durmadan yeniyoruz, eziyoruz gene çeneleri durmuyor...trabzonspor büyük takım ama taraftarının ne halde olduğu ortada...
nasıl adamlar bunlar yaaa.ilk maç sivasda.inşallah sivasdayız.o zaman görüşürüz.nasıl laf atacaklar bakalım.onların kafalarına sivasspor efsanesini kazıyacağız inşallah...
ya gencler ne yapiyorsunuz bu ne bicim sivasspor aski anlamiyorum sizleri tamam adamlarin yaptiklari terbiyesizlik ya sizin yazdiklariniza ne demeli nedir bu ikilik yaratmalar neden herkesi icine aliyorsunuz bakin eminim ki cogumuzun trabzonlu yakinlari cok samimi arkadaslari vardir onlari düsünün ve ona göre yazilarinizi yazin size bir büyügünüz olarak hemde sivasspor hastasi bir hemseriniz olarak yaziyorum bu tip yanlisliklari körüklemeyin hepimiz sivassporun basarisi icin calisalim insallah anlasilmistir yazdiklarim allaha emanet olun
EYVALLAH ABİCİM SANA NET BİR ŞEKILDE KATILIYORUM AMA TERBİYESZZ DEMEKLE OLMUOOO ONLARA BİR BİZE ON KELIME YAZMIŞSSIN VE SEVGİLİ ABICIMMM FANATIK COM A GİR VE SİVASA NELER YAZILDIGINA ÇOKK İİ BAK VE SİVASLILAR AZ BİLE YAZIOOO BİZİM SÖZÜMÜZ KENDİNİ BİLMİŞLERE DEGİL ASLA DEGİL LAFIMIZ GİDECEGİ YERE GİDER KENDİNİ BİLMEZİN BİRİ KALKACAK HOCAMIZA HAKARET EDECEK OKK YOK ABİCİM SUSTUKCA KUDURUYO BUNLAR NABZA GÖRE ŞERBET ANLADIN DEGİLMİ SEVGİLİ ABİCİM
YA BENİM ANLAMADIM BU T S SPOR TARAFTARI NEİŞ ANLAMIYORUM BİZİNEN DALAŞIYOR BEN HAYRET EDİYORUM KARDEŞİM VARISA GÜCÜN GİT İSTANBUL TAKIMLARIYLA DALAŞ AKILLI OLUN YA ANADOLU ALUN ,,,, ALP, ERENLER ,,,,