yaw bu takımı buraya bülent hoca getirdi siz neden bahsediyosunz yok dalga gecenler yok akıl verenler biraz da para veren olsa, millet 15 milyon bilete ya veriyo ya vermiyo trilyon vermiş gibi konusuyo. ibrahim sahin cok iyi futbolcu oynadıgında görecez hep beraber kadiri bi tek besiktasa attıgı golden hatırlıyorum umarım o da iyi cıkar. bi sözümde ibrahim dagasana laf edene antep macını örnek vermissin o macta ibo cezalıydı macları daha iyi takip et derim sana gecen sene sivasın bilicadan sonra en istikrarlı adamıydı ibo biraz bilerek konusalım sallamayalım lütfen. takımın kötü gününde destek olmayan taraftara da taraftar denir mi bilmem. daha ilk hafta hoca da hata yapacak herkes vurun abalıya seklinde hocaya sallıyo. bu zihniyet sivasta oldukca sivas hep bu sekilde oldugu yerde saymaya mahkum kimse yapıcı olmuyo. bisey daha o kadar takımdan anlayan arkadaslar niye gercek görevleri olan taraftarlık vazifelerini yerine etirmek adına saglam bi taraftar grubu kurmuyosunuz. ben hocanın yerinde olsam takım kötü de taraftar cok mu iyi diye bi sorarım. bülent hoca ve mecnun baskan alemde tek. benim takımıma güvenim tam. takım düzeldiğinde bu arkadaslar hiç utanmayacak mı merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!
Bu Konuda hercaii_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sivas benim namusum!!! ben sivasin her kare metre icin canimi vermeye hasirim. Ben almanyada dogdum belki almanyada ölürüm. Sivas icin emek veren herkimse benim kardesimdir. arkadaslar bülent hoca 2sene iydi simdimi kötü? ben arkandayim hocam sana güvencem sonsusdur! transfer olmus olmamis. yapilmis hayirli olsun. Evet ben eskiden feneri tutuyordum sivas 1lige geldi gene feneri tutum 2sene fener bir takima yenildi 1hafta sonra fener sivara4 tane ati! iste canimi o cok sikdi neden öbür takima yeniliyor bize 4tane atabiliyor? inanamiyorum ama feneri sildim biti canlari ceheneme! benim takim ölümüne kadar sivas! istanbul bana artik cok uzak! arkadaslar unutmayalim sivas süper lige geldignde hepimiz düser saniyorduk ama en kötü 8inci oldu. Bundan sonra nah düser allahina kadar sivas sivas ve gene sivas sivasli biri gs, fb, bjk, tutarsa bundan sonra benim gösümde namussusdur o kadar!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TekSivas'a Teşekkür Ediyor...
Yorum yapan bazi arkadaşların dikkatine!! sivasspor şimdiye kadar olan başarılarında transfen edilen yıldız oynucularıylamaı başarılı oldu? kendi yıldızını kendisi yarattı başka bir takımda başarılı olmamış ama sivasspordaki performansını herkese parmak isırıtıyordu bunlara servet, bilika, musa ve daha nicesi şimdi bakıyorumda ismi duyulmamış oyuncu niye alınıyor diye havalara ziplayanlar aceba kulube ne kadar katkı sağlıyoruz bu değirmenin suyu nerden geliyor diye bir kendimize soruyormuyuz her şey ortada çok zengin bir şehir değiliz malasef kurumsallaşmamış bir kulup ne yapabilirki yıllardır 1 ligde (super lig) de olan kuluplerinde başarısı ortada
Ayrıca çok buyuk yıldız alan kulupleride gördük geçen yıl GS Fb BJK ne oldu hepisini geride birakmıştık ama son haftalarda paranın gücü bizi geçti şampiyon olamadık.
yönetime ve tenkin heyete sahip çıkmaktan başka bir seçeneğimiz yok bu durumda
kimse oyuna gelmesin
medya ve spor yazarları sivasspordan kurtulmak için sivassporu kötülüyorlar. sebebi belli alışmışlar ilk üçte istanbul takımlarını görmeye ama sivas bu kuralı yıktı . ilk 2 ye girdi.
sivassporlu taraftarlarda sakin olsun ilk 5 haftayı bir görelim. Ben sivasspora, başkanına ve teknik yönetimine sonuna kadar güveniyorum.
Sivasspora başarılar dilerim.
Kesinlikle yedek kulubesini güçlendirici bir transfer.ilk 11 kadrosuna ne zaman kaliteli defans ve orta saha oyuncusu alınacak merak ediyorum.Tabata ayarında oyuncuya ihtiyacımız var bulun getirin kardeşim yoksa çok ağlarız maç sonlarında.
__________________ Sivaslıyım diyen ancak Sivassporluyum diyebiliyorsa Gerçek Sivaslıdır.
NEDİR BU İNANÇSIZLIK ANLAMADIM VALLA... BİZE BUGÜNE KADAR GELEN OYUNCULAR NASILDI İBRAHİM DAĞAŞAN BURSADA 1 MAÇ OYNADI SİVAS ALDI DEĞİŞİLMEZ OLDU...TUMM AYNI ŞEKİLDE VE DE DİĞER OYUNCULAR KİM TANIYODU...
SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.......
KARAMSAR TARAFTAR İSTEMİYORUZ....
bu arkadaşları tanımıyorum inş. yerinde bir transfer olur sivassporumuzu gereken yerlerde görmek istiyoruz sitede 2 veya 3 de dünyaca ünlü yabancı transfer edecegiz deniliyor inş. bunlarda sonradan vazgeçmezler neden zamanında yapılmadı bu taransferler illa yenilgilerden sonramı alınması gerekiyordu zamanında yapılsa şuan belkide şampiyonlar liginde biz olacakdık ve trabzonuda eliyecekdik yabancı transferler hemen yapılsın özellikle ortasaha olsun gidipde forvet alınmasın
İbrahim geçen yılın çoğunu sakat olarak geçirdi.İyileştiği dönemde çok az oynadı 2-0 yendikleri Gs maçında jeneriklik bir gol atmıştı.Bir önceki sezon çok iyi oynayıp birçok takımın transfer listesine girmişti.Futbol stili M.Yıldız ve M.Yılmaz karışımı form tutarsa kesinlikle faydalı olacaktır.Kadir orta sahada savunmaya yönelik oynuyor.Çok ince işler yapmamakla birlikte sert ve çok koşan bir oyuncu İbrahim ve Onura alternatif olur.
Hep söyledim yine söylüyorum bu tip oyuncular faydalı olabilir fakat bizim büyük takım gibi oynamamızı(Hocanın kafasında da bu var) sağlayacak oyuncular değil.Topa hükmeden bol pas yapabilen gerektiğinde rakibe baskı kurabilen bir oyun anlayışı oluşturabilmek için daha kaliteli oyuncular almamız lazım.Yönetim omotoyossi,namuochi,moreno,civ elli transferlerini bitirebilseydi bu olay gerçekleşecekti.Yönetime kızamıyorum Sivas şehrinin sosyal imkanlarını düşünürsek iyi futbolcu getirebilmek çok zor.