Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)
Alt 18.08.2009, 09:26   #71
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)

[QUOTE=ofozturk;548562]Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.

-------------------------------------------------------------------------
herşey değilde bu durum beni çok üzdü. koca istanbulda topu topu gerçek taraftar 50 taneymiş. yazık be. bu takım bize ne mutluluklar yaşattı. kötü günde sahte sevgisi olanlar sırtını dönüp gitmiş.
bu takıma sonuna kadar güvenmek lazım ama biz ne yapıyoruz hemen birilerinin ipini çekiyoruz. lütfen takımımıza inanalım hocamızın dediği gibi 4-5 haftaya kadar özlenen sivasspor gelecek dedi. işin içinde olan kendisi ve biz inanmak zorundayız. bekleyelim bu geçiş döneminde takımı olumsuz etkilersek daha da kötü olur.

güzel kardeşim biz istanbul taraftar gurubu olarak maça gitmemmemizin sebebi fb nin biletlere yapmış oldugu 55 tl fiyatları ptotesto etmek içindir düşünsene benim 3 tane oglum var birde ben 55x4=220 tl bu kriz ortamında bu fiyat çok pahalı kimseye kızmaya hakkın yok yoksa biz sivassporumuzun tüm deplasman maçlarına gidiyoruz üstelik şehirleride geziyoruz herşey dahil 40 tl ye gidip geliyoruz buraki 55 tl gerçekten çok bu para bazen sevgi her şey olamayabiliyor onun için ben dernek başkanı olarak normal karşıladım diger arkadaşlarında normal karşılayacagına eminim

saygılarımla MURAT SARI
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.08.2009, 11:18   #72
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

bana hala bu takımı ızlemeye o para verılmez dıyenlere artık cvp ım yok...buda son msj ım ama kımse unutmasın ki kotu zamanda bu kelımelerı soyleyenlerın sampıyonluk umudumuz oldugu zamanlarda kendısıne pay cıkartmaya bende sıvassporluyum demeye hakkı yoktur....

Yensende Yenılsende Taraftarız senle
ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTEE....
Alt 20.08.2009, 11:51   #73
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)

TÜİK 'in Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre son 50 yılda 11 milyon göç alan İstanbul 'a en çok sivas 'tan en az Hakkari 'den insan gelmiş. Kentte yaşayan sivas , Kastamonu , Sinop , Bayburt , Giresun , Ardahan ve erzincanlıların sayısı kendi illerinin nüfusundan daha fazla.

Taşı toprağı altın denilerek son elli yılda 11 milyon göç alan İstanbul 'da 82 ilden Vatandaş bir arada. Türkiye 'nin adeta mozaik kenti olan şehirde; sivas 'tan Trabzon 'a, Iğdır 'dan Çanakkale 'ye ülkenin dört bir yanından 12 milyon 573 bin 836 kişi yaşıyor. Bunlardan sadece 2 milyon 167 bin 572'si İstanbul nüfusuna kayıtlı. İstanbulluların sayısının fazla çıkmasının sebebi ise birçok Vatandaşın nüfus ile ilgili işlemlerini rahatlıkla yapabilmek için çocuklarını İstanbul kütüğüne kaydettirmesi. Şehre göç eden iller arasında ise sivas , birinci sırada. Kentin genelinde 681 bin 214 sivaslı yaşarken, onu 516 bin 556 kişi ile Kastamonu izliyor. Üstelik İstanbul 'da yaşayan sivas , Sinop , Bayburt , Ardahan , erzincan , Giresun ve Kastamonuluların sayısı kendi illerinin nüfusundan daha fazla.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK )'nun Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kapsamında Türkiye genelinde yaptığı araştırma sonuçlandı. İstanbul 'da yaşayanların hemşehri profilini ortaya koyan çalışmaya göre sivas 'ta 638 bin 464 kişi yaşarken, İstanbul 'daki sivaslıların sayısı 681 bin 214. sivaslıları 516 bin 556 ile Kastamonulular , 455 bin 393 ile Giresun , 453 bin 197 ile Ordu ve 396 bin 840 kişi ile Tokatlılar izliyor. İstanbul 'da en az nüfus barındıran iller ise 6 bin 957 ile Hakkari ve 7 bin 363 ile Burdur .

İlçelere göre yapılan dağılımda 32 ilçesi bulunan İstanbul 'un ve Türkiye 'nin en kalabalık ilçesi Gaziosmanpaşa 'da en fazla sivaslılar yaşıyor. İstanbullular ağırlıklı olarak Kadıköy 'de toplanırken, Avcılar ve Küçükçekmece 'de en fazla Tokatlılar , Bayrampaşa ve Fatih 'te Kastamonulular , Bakırköy 'de Malatyalılar çoğunlukta. Üsküdar , Bağcılar , Bahçelievler , Kâğıthane , Sarıyer , Şişli ve Beşiktaş 'ta yine sivaslılar ilk sırada gelirken, Eyüp , Beykoz , Zeytinburnu ve Beyoğlu 'nda ise Giresunlular birinci. İstanbul 'un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan ve Fatih ilçesi ile birleştirilen Eminönü 'nde en fazla Mardinliler , Esenler 'de Malatyalılar , Güngören 'de Trabzonlular , Kartal 'da erzincanlılar , Maltepe 'de Rizeliler , Sultanbeyli ve Pendik 'te erzurumlular , Tuzla 'da samsunlular , Ümraniye 'de ise Ordulular ikamet ediyor. Büyükçekmece 'de Ardahanlılar , Çatalca 'da Gaziantepliler , Silivri 'de Tokatlılar , Şile 'de ise en fazla Kocaelililer yaşıyor.

sivaslılar eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Seyit Boyraz, İstanbul 'da sivaslıların sayısının fazla olmasının illerini olumsuz etkilediğini dile getiriyor. 'İller, ilçeler ve beldeler yardımları nüfusa göre alıyorlar. sivas 'ın burada bir kaybı var.' diyen Boyraz, sivas 'ın başta Almanya olmak üzere Avrupa 'da da büyük nüfusu olduğunu belirtiyor. İstanbul 'da Giresunluların sayısının daha fazla olduğuna inanan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada ise şunları söylüyor: 'Son seçimlerde insanlar köy, belde ve ilçeleri kapanmasın diye memleketlerine aldırdılar nüfus kayıtlarını. Bu nedenle bizim nüfusumuz biraz azaldı. Giresun dışındaki 1 milyona yakın Vatandaşımızın çoğu İstanbul 'da yaşıyor.'

Kaynak: Zaman

Kaynak: Time Turk

Tarih: 09:00:15 20.07.2008

2 milyon yok 3 milyon hikaye okumayın sayı burda Devlet Kanalı bu istanbuldaki sivaslı sayısı 681 bin 214 kişidir
Alt 20.08.2009, 12:50   #74
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi diyorsunuzda istanbulda maça gitmek öyle kolay bişey degilki.gitmek gelmek bir zor iş ayrıca sivas taraftarına pahalı satıyorlar bileti.buna ragmen maça gidenlerede sonsuz teşekkürler ederiz.umarım burdaki maça ilgi olur.uefa maçına fazla ilgi yokgibi gözüküyor.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.08.2009, 13:14   #75
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana hala bu takımı ızlemeye o para verılmez dıyenlere artık cvp ım yok...buda son msj ım ama kımse unutmasın ki kotu zamanda bu kelımelerı soyleyenlerın sampıyonluk umudumuz oldugu zamanlarda kendısıne pay cıkartmaya bende sıvassporluyum demeye hakkı yoktur....

Yensende Yenılsende Taraftarız senle
ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTEE....
kardes bosuna ugrasma bizim millet bahane üretir pahaliydi derler gitmezler biz henüz taraftar olamadik,ama gidip lokantalarda 100 lira veriyoz en büyük biziz demeyide masallah biliyoz ama fener deplasmamina gitmeye gelince biletler 50 liraymisda bilmem neymisde.kusura bakmayin ama herkes gördü biz henüz taraftar olamamisiz
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.08.2009, 13:17   #76
efsane5858
Yiğido

hem gecen sene hemde ondan önceki sene istanbul belediyesiyle olimpiyat stadinda mac yaptik yanilmiyosam her ikisindede liderdik ama o stada bile 10 bin kisiyi gecemedik ayip ya olimpiyatdami pahaliydi orda mac izlemek en fazla 10 liradir yada 15 lira ama gel görki 10 kisi 80 bin kisilik statda 10 bin sivasli bide hep övündügümüz 2 milyon sivaslinin yasadigi istanbulda.belliki bu iki milyon sivaslinin sivassporla ilgisi yok
Alt 20.08.2009, 13:27   #77
Alperen58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alperen58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

50 sayisinin tek aciklamasi takimin su andaki kötü durumu saniyorum insanlar maglubiyetin kacinilmaz oldugunu düsünerek misafir takim bölümüne gitmediler ama en az 500 den fazla kiside fenerlilerin icinde seyretmislerdir takimi,birde galiba biraz doymusluk oldu her yil 4-5 sefer istanbul a geliyor takim ilk zamanlardaki heyecan kalmadi.Tabii suda var sen Sivas ta stadi tam doldurmadiktan sonra Istanbul dakine ne diyebilirsinki?
Alperen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Alperen58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.08.2009, 14:42   #78
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar yorumlarınızı hoş görü sınırlarını aşmadan yapın ne demek istanbulda 50 tane sivassporlu varmış öyle klavye başında atıp tutanların içinde kac kişi istanbula gelip sivassporumuzun macını izlemiş yapılan bu haksız eleştirileri kabul etmek mümkün değil sizlerin bir çoğu biz( İSDER) üyelerini tanımazsınız bizler cebimizden otobüsler tutup yağmur camur demeden bütün deplasman maclarına gitmeye özen gösteriyoruz özellikle ben sivassporumuzu amatör küme maclarında bile yanlız bırakmayan birisi olarak istanbuldaki sivaslı kardeşlerimize maca gitmediler diye insafsız eleştirileriniz karşısında şaştım kaldım herkes kendi adına yorum yazsın kimsenin kimseyi hakarete varan şekilde eleştirme hakkı yok o klavye başında atıp tutan arkadaşların içinde acaba ömüründe kac defa maca gitmişte biz istanbulda yaşayan insanları 50 kişi ile sınırlıyor bu mac sadece istanbulda yaşayanlar için yapılmadıya kalkıp gelseydiniz ben sezon içinde en az 5 defa sivasa sivassporumuzun macını izlemeye geliyorum stadyumun yarısı boş olduğu halde bu kadar insafsız eleştirilerde bulunma hakkını kendimde bulamadım sizler istanbulda yaşamanın zorluklarını biliyormusunuz 55 tl verip maca gidecek kadar durumu olmayan insanlarında çok sağlam bir Sivasspor taraftarı olduğunu unutmayın klavye başında atıp tutarak bir yere gelinmez çözüm üretelim sivasspor yönetimi sivasta mac biletlerini 25 tl yapsın ben inanıyorumki hatta idda ediyorumki stadyumun yarısı boş kalır sitedeki bazı kendini bilmezlerin yüzünden bu siteye girmek bile içimden gelmiyor sivassporumuzun malubiyetinin faturasını istanbulda yaşayan kardeşlerimize cıkarmayın yenince iyi yenilce kötümü ben sivassporumuzun bulunduğu yerden cıkıp zirvede mücadele edeceğine en çok inananlardan biriyim klavyede sivasspoprlu olunmaz azıcıkta sivas dışındaki maclara gidin görelim (müstesnalar hariç) daha çoğunuz babalarınızdan aldığınız harclıklarla gecinirken 55 tl çok para değil niye gitmediniz demekten vaz gecin Ben Sivassporumuza başarılar dilerim

BAŞKA SİVASSPOR YOK
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.08.2009, 15:10   #79
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)

Alıntı:
efsane5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hem gecen sene hemde ondan önceki sene istanbul belediyesiyle olimpiyat stadinda mac yaptik yanilmiyosam her ikisindede liderdik ama o stada bile 10 bin kisiyi gecemedik ayip ya olimpiyatdami pahaliydi orda mac izlemek en fazla 10 liradir yada 15 lira ama gel görki 10 kisi 80 bin kisilik statda 10 bin sivasli bide hep övündügümüz 2 milyon sivaslinin yasadigi istanbulda.belliki bu iki milyon sivaslinin sivassporla ilgisi yok

bu yorumun çok yanlış geçen seneki istanbul maçında 20 bin kişi vardı biletli olarak 17.bin 500 kişi vardı

bu sene Şampiyonun açılış maçında kaç kişi vardı seyretinizmi lütfen kulaktan dolma değil yerinde inceleyerek değerlendirin

BU ARADA BU RESİMİN ALTARAFI BOŞ DEĞL YAĞMURDAN KAÇANLARIN HEPSİ ARKA TARFADA TOPLANMIŞLARDIR?
Alt 20.08.2009, 15:16   #80
efsane5858
Yiğido

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yorumun çok yanlış geçen seneki istanbul maçında 20 bin kişi vardı biletli olarak 17.bin 500 kişi vardı

bu sene Şampiyonun açılış maçında kaç kişi vardı seyretinizmi lütfen kulaktan dolma değil yerinde inceleyerek değerlendirin

BU ARADA BU RESİMİN ALTARAFI BOŞ DEĞL YAĞMURDAN KAÇANLARIN HEPSİ ARKA TARFADA TOPLANMIŞLARDIR?
bende olumpiyat stadina gittim orda bende mac izledim demek istedigim su bizim o stadi cok rahat doldurmamiz lazim elalem dolduruyor
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fbsivas, sivassporlu, tribünde