Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..
Alt 28.09.2009, 18:40   #11
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında bu konuya birşey yazmak istemiyordum ama yazıyı okunca birşeyler yazmak geldi içimden..

Arkadaşlar dikat ettiniz mi hiç.Forumlara her baktığımızda taraftarımızla ilgili sürekli bir eleştiri, şikayet ve hatta bazen oluyor hakaretler görüyoruz.Hemen her hafta faturayı tenik heyet, yönetim veya futbolcu dururken biz kendimize yani taraftara kesiyoruz.Neden taraftara başkaları dururken, yoksa en kolay yolu bu mu işin.

Arkadaşlar beğenmediğiniz bu taraftar senelerce ne sıkıntılar çekti.Olayı sadece son 2 seneye 3 seneye bağlamak ve bunun sonucunda taraftarla ilgili genel yargıya varmak kendimize yapabileceğimiz en kötü şeydir.Merkez arkadaş deplasmanda yaşadıkları sıkıntıları anlatmış.Doğrudur.Ancak ondan önce 3. ligde oynadığımız pazar, ünye, çarşamba belediye maçlarını hatırlar mı acaba???O zaman taraftarlar ne sıkıntılarla oralara gelip takımlarını desteklediler.O zaman bir otobüs dahi ayarlanamıyordu.Bu taraftar çok çile çekti çok.

Bizler sivasspor taraftarları olarak sürekli birbirimizi eleştirerek bir sonuca varabileceğimizi düşünüyoruz.Arkadaşlar kabul edersiniz ki sivas küçük bir şehirdir.Burada futbol hiçbir zaman ön planda olmamıştır.Adam geçim derdinde, ailesine, çoluğuna çocuğuna para yetiştirmek sabahdan akşama kadar işinin başında.Hafta sonları vakit bulursa gidiyor sevdiği sivassporunu o dar vaktinde izleme fırsatını bulabiliyor.Sivasımızda bir sosyal aktivite yapılacak ne büyük bir parkımız var var, ne büyük bir alışveriş merkezimiz var vs vs...Yani diyorum ya küçük bir şehirde yaşıyoruz.Bizim herşeyimiz belli kapasitemiz belli.Sivasımız sivas insanımız bu söylenen lafları haketmiyor.İstese neden gitmesin sivassporunun maçına, istese neden gitmesin onu desteklemeye bir sebep mi var.Bunları hiç düşünen var mı arkadaşlar.Taraftar hakkında bir ön yargıya varmak için öncelikle işin sosyolojik boyutuna bakmak lazım kısaca anlatmak istediğim bu.Ama bazıları hala taraftar şöyle taraftar böyle desinler.Bu taraftar zamanında bu takımı için 37 can verdi.

Haa bir de şu meseleye geleceğim.Taraftar seyirci meselesine.Taraftar vardır, içerde dışarda takımını destekler, taraftar vardır takımının sadece kendi sahasında oynadığı maçlara gelebilme imkanı vardır gelir takımını destekler, taraftar vardır stada gelir bağırır tezahürat yapar, taraftar vardır stadda sadece takımını izlemekle yetinir, taraftar vardır takımının başarılı sonuçlarıyle sevinir, taraftar vardır takımının başarısız sonuçlarında üzülür eleştirir takımını.
Yani sonuçta bunların hepsi taraftardır seyirci değildir.Seyirci denilen kişi maça neden gelsin neden takımını görmek istesin.Kendisi de seviyor bu takımı.Sevmeyen insan gelir mi stada takımını görmeye.Bilmem hiç barcelona'nın kendi sahasında kendi taraftarı önünde oynadığı maçları izlediniz mi??Sizin söylemlerinize göre barca taraftarı dünyanın en kötü taraftarı o zaman...

Kısaca anlatmak gerekirse taraftarımızı bu kadar kötülemenin bu kadar aşağı düşürmenin bir anlamı yok.Sivasımız da sivasspor taraftarımızda bizim için herşey.Yapmamız gereken ise kendimizi eleştirmek yerine biraz olsun düşünmek ve doğruyu bulabilmek...

yanlıs anlasılmısın anlasılan...benım taraftara lafım yok ama sadece taraftar olana..bir taraftar 15 inde neyse 55 inde de odur...taraftar dedıgın dedıgınız gıbı 3 lıgde otobus bulamaz gıtmeye cok cefa ceker takımı ıcın ama o aradan yılllar gecse de zıplayarak yapamasada arada bir yapabılen sivas sivas seslerınde bıle gosterır kendını...cıkıp ta sampıyonluk macında takım yenıldı dıye hakaretlerde bulunmaz...bunun adı taraftarlık olmaz gecmısde neler yaparsa yapsın...

sehrın malı yapısına degınecek olursa ben 30 40 yasındakı adamın evını barkını bırakıp deplasmana gıtmesını ıstemıyorum kı...sivasdakı macda stadı doldurup takıma köstek degıl destek olsun baska ıstegım yok..ama adam 5 lıra verıp maca gelmıs hakeme oyunculara ettıgı hakaretlerın yerıne takıma destek verse o stad yıkılır...he ben evıne ekmegı zor goturen bir insanın maca gelmesını de beklemıyorum...koskoca sivasda yok mu 2 haftada bir 5 10 lıra verıp maca gelıp az da olsa takıma destek verecek ??? bu kadar da fakır bır ıl degılız kımse gecım derdı demesın...Sivasdan 2 haftada bir 5 10 lıra verıp maca gelemeyecek mi ? bursa kocaelı gibi zengın olmasakda cok sukur iyi bir iliz mali bakımdan...

barcelona takımıyla karsılastırmamız da cok acaip karsılastırma...onların bır oyuncusu bızım takımın bıle ustunde...adamlar yüz mılyonlar harcayıp dunya karması kuruyorsa takımının taraftarı da ondan her mac galıbıyet beklemesı normal...ya bizım kadromuz ? bızım messımız ıbrahımovıc ımız yokkı taraftar her mac galıbıyet beklesın olan bu...gorusune saygım var ama cok yanlıs bır karsılastırma olmus...

(he bu arada yaklasık 130 kısı okumus ama 10 u bulmayan kısı yorum yapmıs demek kı cogunun sevmedıgı konuya degınmısım...)
Alt 28.09.2009, 18:59   #12
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bir kısım seyrici vardır kombine alır forma alır kulubün lisanslı ürünlerinden alarak takıma katkıda bulunur bir kısım seyirci vardır bogazı patlayıncaya kadar tezehuratlarıyla takımı ateşlemeye çalışır bir kısım seyirci vardır eline bir poşet çekirdek alır takım gol attıgı zaman alkışlar golü kaçırdıgı zaman topçunun ne anası kalır ne sülelesi dümdüz gider bir kısım seyirci de vardır ki maratondan takım eksiklerini ve artılarını görür tarafsız bir şekilde yorumunu yapar ve yanında varsa kendi gibi düşünen arkadaşlarıyla paylaşır... şimdi sivasspor taraftarı olarak kendinizi hangi tarafta hissediyorsunuz
Alt 28.09.2009, 19:03   #13
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir kısım seyrici vardır kombine alır forma alır kulubün lisanslı ürünlerinden alarak takıma katkıda bulunur bir kısım seyirci vardır bogazı patlayıncaya kadar tezehuratlarıyla takımı ateşlemeye çalışır bir kısım seyirci vardır eline bir poşet çekirdek alır takım gol attıgı zaman alkışlar golü kaçırdıgı zaman topçunun ne anası kalır ne sülelesi dümdüz gider bir kısım seyirci de vardır ki maratondan takım eksiklerini ve artılarını görür tarafsız bir şekilde yorumunu yapar ve yanında varsa kendi gibi düşünen arkadaşlarıyla paylaşır... şimdi sivasspor taraftarı olarak kendinizi hangi tarafta hissediyorsunuz
Ek olarak,
Bir kisim seyirci vardir devamli baskalarin ne kadar taraftar oldugunu sorgular..
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 19:12   #14
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
effenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ek olarak,
Bir kisim seyirci vardir devamli baskalarin ne kadar taraftar oldugunu sorgular..
bir kısım seyirci vardır kendini tarartar zanneder
Alt 28.09.2009, 19:19   #15
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimseye kızmıyorum,küfretmiyorum..isti faya da çağırmıyorum ..ama şu takım sadece puan kaybetmiyor moralde kaybettiriyor o yüzden takıma destek verecek olan yönetim ve teknik heyet iyi oynamasını istediğim bir takım var SADECE ELEŞTİRİYORUM
Alt 28.09.2009, 19:25   #16
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kimse kimsenin ne sivaslıgını , ne sivasaspor sevgisini ne de taraftarlıgını ölçmeye hakkı yoktur herkes tuttugu takımın sevgisini içinde ve stadda yaşar
Alt 28.09.2009, 21:23   #17
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlıs anlasılmısın anlasılan...benım taraftara lafım yok ama sadece taraftar olana..bir taraftar 15 inde neyse 55 inde de odur...taraftar dedıgın dedıgınız gıbı 3 lıgde otobus bulamaz gıtmeye cok cefa ceker takımı ıcın ama o aradan yılllar gecse de zıplayarak yapamasada arada bir yapabılen sivas sivas seslerınde bıle gosterır kendını...cıkıp ta sampıyonluk macında takım yenıldı dıye hakaretlerde bulunmaz...bunun adı taraftarlık olmaz gecmısde neler yaparsa yapsın...

sehrın malı yapısına degınecek olursa ben 30 40 yasındakı adamın evını barkını bırakıp deplasmana gıtmesını ıstemıyorum kı...sivasdakı macda stadı doldurup takıma köstek degıl destek olsun baska ıstegım yok..ama adam 5 lıra verıp maca gelmıs hakeme oyunculara ettıgı hakaretlerın yerıne takıma destek verse o stad yıkılır...he ben evıne ekmegı zor goturen bir insanın maca gelmesını de beklemıyorum...koskoca sivasda yok mu 2 haftada bir 5 10 lıra verıp maca gelıp az da olsa takıma destek verecek ??? bu kadar da fakır bır ıl degılız kımse gecım derdı demesın...Sivasdan 2 haftada bir 5 10 lıra verıp maca gelemeyecek mi ? bursa kocaelı gibi zengın olmasakda cok sukur iyi bir iliz mali bakımdan...

barcelona takımıyla karsılastırmamız da cok acaip karsılastırma...onların bır oyuncusu bızım takımın bıle ustunde...adamlar yüz mılyonlar harcayıp dunya karması kuruyorsa takımının taraftarı da ondan her mac galıbıyet beklemesı normal...ya bizım kadromuz ? bızım messımız ıbrahımovıc ımız yokkı taraftar her mac galıbıyet beklesın olan bu...gorusune saygım var ama cok yanlıs bır karsılastırma olmus...

(he bu arada yaklasık 130 kısı okumus ama 10 u bulmayan kısı yorum yapmıs demek kı cogunun sevmedıgı konuya degınmısım...)

Arkadaşım ben yorumumda dikkat ettiysen şöyle birşey söylemiştim.Sivas'ta futbol ön planda değildir.Benim anlatmak istediğim bu.Hiçbir zaman da ön planda olmadı.Yani 42 senelik tarihimizde futbol şehirde her zaman geri planda kaldı.Biz bir anda kocaeli gibi eskişehir gibi ankaragücü gibi olalım diyoruz.Aslında bu şekilde sivasspor taraftarını karşılaştırmak da doğru değildir.Sivas'ın bu konuda kendi özgü bir yeri vardır.Farklı bir yerdir sivas.Fanatizmin aşırılığın yer bulamadığı barınamadığı bir yerdir.Bizim de böyle bir yapımız var.Stada gelip bağırma gibi bir huyumuz yok.Ancak aynı kişi takımına çok bağlıdır, her maçını takip eder.Şehir dışına çıktığında takip etmeye çalışır. Sivassporu yediden yetmişe herkes sahiplenir bu memlekette.Ancak diyorum ya sevgisini farklı gösterir.Ben şunu kabul etmiyorum.Bazıları bu sitede çıkıyor sivas taraftarı şöyle böyle...Ayıptır yaa.Ayıp yani.Bunlar hoş şeyler değil.Peki napıcaz bu durumu kabullenip bu farklılığımızı avantaja çevirmenin yollarını arayacağız.Böyle eleştirerek kimseyi yola getiremeyiz...

Ayrıca sivas taraftarı fair-play anlamında türkiye'de örnek bir taraftardır.Buraya gelen tüm rakip taraftarlar, rakip takımlar her zaman güzel bir şekilde misafir edilip, yolcu edilirler.Çıksaydı trabzon maçında olaylar çıkardı.Onlar bile ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler.

Barca taraftarından örnek vermeme gelince.Doğrudur, barca dünyanın en büyük kluplerinden biridir.Yalnız benim anlatmak istediğim barcanın büyük klup olması değil, konumuzla alakalı olan barca taraftarının tutumudur.Barca'nın kendi sahasındaki bir maçını izlemeni tavsiye ederim.Adamların stadları 90 bin kişilik olduğu halde maç izlerken çıt çıkmıyor.Bizler diyoruz ya tiyatro izler gibi.Onlar tiyatro izleyicisinin kralını yapıyorlar.Ancak bu zamana kadar da bu konuda taraftar hakkında olumsuz bir demeç söylendiğini duymadım.Onlar demekki bu farklılığı benimsemişler.İnşallah birgün biz de benimseriz.
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 22:18   #18
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle sunu söleyim herkes kendince biraz hakli ama arkadasim karssporla sivasi kiyaslama sivas karssporun yaninda bi dev,sivasimi da bu kadar kücülzmem,lütfen herkes yazdigina dikkat etsin,kars sporda kimki yok onlar bile sahasini doldurur sivas dolduramazmiz,sacmalamayin,siz o stadi doldurmayi kolaymi saniyosunuz,o stat besbin onbin kisilik bi stat deil gördünüz kadarda kücük deil,gelenden de allah razi olsun gelmeyendende,burda sivasi kücültmeyin,sivas taraftari biraz takimina stem etti sadece o gecensenede gayet iyi seyircimiz vardi,yok stat dolmuyomus gecensene ben almanyadan sivasin bes alti macina gittim stat tiklim tiklim doluydu ben gözümemi inanayim sizemi,karssporu sivasla kyaslayan arkadasim,beyenmiyosan gidip karssporu tutacaksin,sivas öle kücümsenecek bi takim deil saygilar,
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2009, 23:30   #19
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bak Karedeşim Emre Ben Seni Çıkışda Göremedim Edemedim Demiyecem Helal Olsun Ki İstanbuldaki Sözde Sivaslılardan Dağa Sivaslı Ve Sivassporlu Olduğunu Benden Kat Kat Sivassporlu Olduğunu Biliyorum Ama Kardeş Maalesef Ki Ben Bir Çıkmaza Girdim Bu Yolda Her Maçta Tarfatra Götürmek İçin Hep İçeri Girdim Yani İyice Sona Geldim Otobüs Ayarladık Parasını Verdik Orda Bile Gelen Olmadı 5 TL Veripde Düşün Yani İnan Hiç İmkanım Olmadığı İçin Size Fazla Yaklaşmadım Yani Kardeş Bu Kadar Batağa Rağmen Senin Dediğin Gibi Yine Ankaraya Gelecem Hastalık Ve Ölüm Olmazsa Biz Sevdiğimizi Karşılıksız Candan Severiz Bir Yola Girdikmi Dönmeyiz

Bu Maçtan Önce Yazdım Herkezeden Yardım Bekliyoruz Diye Ama Bir Kişi Bile 1 TL Veririz Demedi Yani Hep Lafda İcraat Yani Sivaslılar Sivassporlular Boş Adamlar Bu Arada Stadın Önünde Misafir Bileti Satılmaz Denen Biletlerden Satıldı Kim Nerden Nasıl Aldı Sattı Bilmiyorum Ben Bile O Biletlerden Aldım Buda Ayrı Bi Soru Yani Birileri Bi Şekil Nerden Alıyorsa Alıyor Satıyor Helal Olsun Bizde G……. Yırtıyoruz Bir Adam Fazla Olsun Diye Ne Yapalım Kardeş Sen Artık Kusuruma Bakma Bende Yok Yok Yani Bitti

NOT: GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA GİDECEĞİZ SİTE YÖNETİMİ DAHİL HERKEZDEN YARDIM İSTİYORUZ MANEVİ DEĞİL MADDİ TÜRKİYENİN HERYERİNDEN (SİVAS HARİÇ) DÜNYANIN HERYERİNDEN LAFLARI BIRAKIN İCRAAT YAPIN GELMİYORSANIZ BİLE GELENLERE DESTEK OLUN YETER
Alt 28.09.2009, 23:49   #20
yigidogenc5820
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidogenc5820 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=merkez_emre;567267][B]Ne takım Ne yönetim ne taraftar ne hakemler nede baska bırsey...Eski Sivassporumuzu bu denlı zor durumlara dusuren nedenlerden bırısı de Taraftar (pardon seyirci diycem ama maca gelen de olmadıgı ıcın yerıne de baska bırsey koyamadıgım ıcın taraftar olarak kalsın..) profılımız...

Burada yada normal yasantıda Adı Sivaslı oldugu ıcın dolaylı yoldan Sivasspor lu gecınıp a dan z ye herkese agır elestırı yapıp olmadında hakaret olmadı kufur eden bınlerce insan toplulugundan söz etmek ıstıyorum..Hani cogu zaman buyukler nasıhat verır ya " basınızı ellerınız arasına alıp bıraz dusunun " dıye aynen bende sızden onu ıstıyorum...

Sen ? takıma yonetıme futbolcuya a dan z ye herkese kufur edıp hakaretlerde bulunan ? mesela nerde oturuyorsun sivas yada istanbuldaysan neden Macımız oldugunda bulundugun staddakı sana ayrılan yerı doldurmak ıcın kendıni yada esını dostunu cagırıyormusun ? hadı dıyelım Sivasspor un Mac yapmadıgı bir ıldesın...Ara ara yapılan yardım kampanyalarına katılıyormusun...kampanya olmadıgı zamanlarda Sivasspor un Orjinal ürünlerinden alıyormusun ? bu takıma maddi manevi destek verıyormusun ??? Maddi destek verecek gucun varsa Sivasspor takımına yada Taraftarına destek veriyormusun ?

Sivas ta ki nufusun büyük bir oranı gecen sene ve oncekı sene Sivassporluydu..Pekı oyleydı bız sampıyonluga giderken yada son sampıyonluk maclarımızda o stad neden hiç dolmadı ? hadi dolduramadık gelen seyirci neden macı kaybettıgımızde yaklasık 30 hafta bas tacı ettıgı takıma neden 1 macda satıp ıslıkladı hakaretler yağdırdı ?

Ve en kotu istanbulda oturan 1 mılyona yakın ınsan ? Aranızda 55 lıra verıp Sivassporun fb macına gıdemıcek 1000 kısı yokmu ? ısın gucun yoksa ey İstanbulda oturup sivassporlu gecınen bu yazıyı okuyan abım sen neden gıtmedın ? gecdık istanbul macına ey Sivassporluyum dıyen abım neden olımpıyatı gecen sene doldurdugum gıbı bu sene de dolduramadın..Ben takım kötü de olsa gider bagıramasam bıle gıder trıbunlerde yerımı alırım dıyemedın ?

benden ve arkadaslarımdan söz etmek ıstemıyorum...yollarda ne cekdıgımızı anlatsam cogunuz duygu sömürü olarak algılarsınız...ama konuyu butunlemek acısından yazmam lazım bırazını...

biz fb macına da istanbul macına da kalktık Sivasdan gıttık...yaklasık 2000 km yapdık dogru dururt dınlenmeden aksam maca gıdıp 10 20 kısıyle futbolcu duymasa bıle destek vermeye calısdık..bize destek veren oldumu sadece istanbuldakı bir köfteci abımız saolsun 100 lıra verdı..gerı kalan mı ? araba kırası mazot bılet yıyecek ıcıcek...yaklasık kısı bası cebımızden 100 lıra para cıkdı bir arkadasımız calısıyor dogru durüst gerisi nin aile geliri mi genelde asgari ucret...dun gelırken neler cekdıgımızı anlatsam roman olur varmıdır bır trıbunde bunları yapacak kımse tartısılır...araba kırası gecmesın dıye gaza basıcak benzın yok yokus cıksında bosa sallayalım dıye dua etmelerımız mı ? yoksa sabahdan berı karnımızdan gecen 1 puaca ve bır ıkı bıskuvı mı ? say say bıtmez...Sivasspor Yönetiminin taraftara destek vermemesı ıcın baskı yapdıgı baskı da cabasi (ki haklılık payları var deplasmanı rant a cevırenler cok nede olsa )...geriye kalan ona buna takıdıgımı 200 lıra borc...

kısacası bız bu halde kendımızı taraftarlık mertebesınde bıle layık gormez ve elestırı harıcınde hakaret etmezken bıle sıtenın %80 i a dan z ye herkese sayıp sövdüğü için onların adına bız utanıyoruz...

hakaret edenler ıcın : "Biz Sivassporluyuz " (yerseniz)

agzına saglık kardeş nerde bizim sivas insanındaki o incelik ne destek verirler nede para lanet olsun yazıklar olsun şimdide sivasspor kötü gidiyor yuhluyolar gelde bunlara sövme sivasspor yennilse bile yanındayızz hep destek tam destek
yigidogenc5820 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bİz, sİvassporluyuz, yerseniz