Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.12.2009, 20:44   #41
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ankaragüü trübünlerinden gelen maddeyi dengesizin biri atmıştır
Alt 19.12.2009, 21:06   #42
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

öncelikle maçın adamından başlayalım tabiki de baki mercimek

o ne goldü öyle abicim top aglara gitti gol oldu hala sevinemıyorum inanamadım gol olduguna nasıl olur böyle bişey diye anlam veremedim bu satırları da mercimek çorbamı içtikten sonra yazıyorum malum soğuk ve yaptıgımız tezahurat ses bırakmadı iyi oldu bu mercimek corbası

maçın en kötüsü sezerdi sanırım gördüğüm kadar.. ibrahim şahinin goldeki deparı top sürüşü görülmeye degerdi.. kaleciyi de calımladıktan sonra boş kaleye topun gidişini beklemek cok güzel bi duygu

akın vardar yediği 2. golde cok hatalıydı öne gereksiz çıkışı bizi sıkıntıya soktu yumuşak gelen kafa vuruşunu cok sacma bi dokunuşla uzaklaştıramadı direkten dönen topu tamamladı metin akan gol oldu..

ibrahim şahin sakatlanıp çıkana kadar çok iyi oynadı sedat ve yasinin mudahaleleri de çok yerindeydi..

anlam veremediğim olay ibrahim şahin sakatlanınca muhsin hocamızın yaptıgı değişiklikti hangi mantıkla skor 2-0 ken erseni oyuna alırsın keşke bizlere de açıklasan.. bi anda 10 kişi oynamaya başladık.. neyse ki sakatlanıp çıktı da takım toparlandı biraz yerine giren stoperle.. he ayrıca gecmiş olsun kendisine.. kendisine sivasspor dışındaki herhangi bir takımda futbol hayatında başarılar diliyorum..

maçın kaybedenlerinden biri de her zaman oldugu gibi sivasspor tribünleriydi ayrılan 750 koltugun 500 civarını doldurabildik ve zaten gelenlerin de yüzde 80 ı yaşlı abilerimiz amcalarımız oldugundan sivaas sivaas dan fazla tezahurat yapılmıyor gelenlerin ayaklarına saglık sonucta 2-3 dakka da olsa tribunlerde sivas sesinin duyulmasını saglayabildik

ankaragucu tribünlerinden de bi kaç münferit olay dışında hiçbir tepki görmedik ki olan kısmı da rakip oldugumuz için normaldir..

sivasın küme düşmesini bekleyen zavallılara da iyi bir cevap oldu bu galibiyet

lütfen burayı okuyan ankaradaki kardeşlerim tribünde adam yemiyorlar yamyamlar falan yok sizde gelip bu takıma ufak da olsa destek olabilirsiniz...

myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.12.2009, 21:25   #43
DeathRow
Acemi Yiğido

DeathRow - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 DeathRow isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

o cismi atan salagın tekidir ank güclü taraftarlar dierleri gibi deil iyidirler dengesiz biri işte atan
DeathRow isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DeathRow'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.12.2009, 21:41   #44
06esra58
Acemi Yiğido

06esra58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 06esra58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İYİKİDE MAÇI YENDİK VE TEK KELİMEYLE MAÇI YENDİK VE EFSANE GERİ DÖNDÜ YAŞASIN SİVAS DEDİĞİM GİBİ SİVAS YENİNCE EV BAYRAM OLUYOR VE TEKRARDAN BAYRAM EVİ ŞU ANDA
06esra58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 06esra58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.12.2009, 21:51   #45
06esra58
Acemi Yiğido

06esra58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 06esra58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EFSANE GERİ DÖNDÜ VE HOCAMIZ HARIKA TAKIMI ÇOK İİ TOPARLADI
06esra58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 06esra58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.12.2009, 22:24   #46
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..

bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı...

bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür...

tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu..

sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var..

bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız....

tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez..

SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı ErkANkaragücü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.12.2009, 22:30   #47
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..

bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı...

tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu..

sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var..

bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız....

tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez..

SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız

kardeş cisimler fln atıldı atışmalar oldu ama sonuçta olabilir bunlar sivastada olmuştu ama ankaragücü ile sivas her zmn kardeştir inşallah seneye beraber şampiyonluğa oynarız
Alt 19.12.2009, 22:32   #48
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Estagfurullah abi, bir kisinin yaptigini butun ankaragucu taraftarina maal etmeyiz biz..

kizmayizda, haklisin gecen seneki sivassporumuz ve bu seneki sivassporumuz arasinda cok fark var ama insallah bunu atlatacagiz ve duzelecegiz..

insallah onemli olaylar falan olmamistir, taraftarada yazik gunahtir, insallah atlatirsiniz bu gunleri..

kalan maclarinizda basarilar dilerim...
Alt 19.12.2009, 22:53   #49
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MÜKEMMELDİK YA SİVAS KÜME DİYENLERE TOKAT GİBİ ÜÇ PUAN
Alt 19.12.2009, 23:04   #50
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

macin yildizi bence bizim defans cunki topa vurmayi ogrenmisler
goze carpan trt spikeriydi kafasina gore yorum yapip ankara ataginda heyecanlandiriyordu
goze carpanlar:deplasman kazaniyor olmamiz
benim eklemek istedigim muhsin hocaya tebrikler bizim bazarcilara top oynamasini ogretti ve kazanmayi ogretti
kutluyorum
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı