Arkadaşlar Erzurumspor ayrdırı,facebook'ta grup açan Erzurumlu ayrıdır.Bu nasıl bir hesaplma sistemidir sizinki.Trabzonspor tarafatrına benzemeyin!
tmm sen de haklısın ama adam benim babama laf söyleyince ortada hoşgörü moşgörü kalmıyo benim halimi de düşünün bi. adam karşımda olsa direk dalcam laflarında dolayı. demek ki kişiliksiz insanları da varmış erzurumun. zaten ben de beklemezdim demek ki nesil değişiyo (merak etmeyin ben sürekli telepati kuran bir kişiyim kendimi sık sık karşımdakinin yerine de koyarım ama damarıma basıldı mı ortada telepati falan kalmaz)
siz de biraz kendinizi benim yerime koyun adamlar ölmüş babanız hakkında ileri geri konuşsun siz o kadar ısrar etmenize rağmen özür dilemesin sizde durum ne olurdu ALLAH aşkına açıklayın helal olsun lan herife bak ne güzel hakaret ediyo ben bu adamları çok sevdim mi dersiniz bu mu sivaslı olmak bu umu ataya sahip çıkmak sorarım anlamadan dinlemeden herifleri savunuyonuz bana
konuyu saga sola çekmek kimseye bişey kazandırmaz işin aslı erzurum parasızlıktan sahipsizlikten küme düşmüştür,düşürülmüştür yazık olmuş.sevinmek yanlış olur bu hal bizim başımızada gelebilir nitekim geldide osman seçilmiş bir dönem takımı bıraktı takım ortada kaldı sonra geri başkan olmak zorunda kalmıştı osman seçilmiş ne çabuk unuttuk.mecnun başkan olmasın bu takımın olacagıda aynısıdır lütfen unutmuyalım.tff bir teknik direktöre 10 milyon auroyu rahatça verirken erzurum spora kaç para vermiş.bu takımlara sahip çıkmak lazımdır hiç olmazsa yol masrafını karşılamalı federasyon bu tür sıkıntılı takımların.
herkesin bi sebebi vardır birşeyden hoşlanmak veya bir şeyi sevmek konusunda bunu değiştirmek o kadar kolay değildir bu kişilere de hemen taraftar olamazsınız bilmem ne diye önyargıyla yaklaşmayın. önyargılı davranmayın diyen sizlersiniz asıl önyargılı olan yine sizlersiniz önyargılı dediğiniz kişilere karşı. bence siz yıkın önyargılarınızı(biraz kelime oyunu oldu ama kusura bakmayın)
konuyu saga sola çekmek kimseye bişey kazandırmaz işin aslı erzurum parasızlıktan sahipsizlikten küme düşmüştür,düşürülmüştür yazık olmuş.sevinmek yanlış olur bu hal bizim başımızada gelebilir nitekim geldide osman seçilmiş bir dönem takımı bıraktı takım ortada kaldı sonra geri başkan olmak zorunda kalmıştı osman seçilmiş ne çabuk unuttuk.mecnun başkan olmasın bu takımın olacagıda aynısıdır lütfen unutmuyalım.tff bir teknik direktöre 10 milyon auroyu rahatça verirken erzurum spora kaç para vermiş.bu takımlara sahip çıkmak lazımdır hiç olmazsa yol masrafını karşılamalı federasyon bu tür sıkıntılı takımların.
tmm hacı sen önyargılarınla devam et benim diceklerim bu kadar (tüm yorumlarımı kasdediyorum)
hadi Erzurumspor için kavga edin nolur... Yapmayın, Etmeyin, Milleti üstümüze mi güldüreceksiniz? sakin olun abilerim,kardeşlerim.. Sevgilerimle pover58, yıldız beldesi