Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Ümit Verdi
Alt 18.07.2010, 23:00   #121
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor Ümit Verdi

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
su kadro transfersiz 12.likten yukarda bitirsin bu siteye bir daha girmem..bir daha sivasspor hakkında konusmam.. ucuruma gidiyoruz lutfen uyumayın sevgili yonetim bu sene lig cok cetin gececek.. bu sene banko duşme adayı yok!
Farklı düşünmüyorum.Bu kadro kesnlikle yetersiz.Bu sene de düşmemeye oynarız.Felaket tellallığı değil,A.Gücü'nü yenmiş olsaydık bile fikrim değişmezdi.Kadromuz gerçekten yetersiz.Altımıza alırız diyebildiğiniz 3 takım söyleyin bana!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.07.2010, 23:15   #122
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Ne zamandır yazayım diyordum şimdi yazıyorum.Bazı arkadaşlar olayları saptırıyor onlar kendini biliyor.Ne zaman transfer istense Ronaldoyu mu alalım,Messi yimi alalım,yok David Villa yımı alalım gibi alakasız isimler yazıyorlar.Yav kim sizden bu adamları istiyor adamı delirtiyorsunuz hedef saptırıyorsunuz.Bir tek siz biliyorsunuz bu takımın parasının olmadığını değil mi.Burada yazı yazan görüş bildiren herkes SİVASSPOR un başarısı için yazar tamammı.Takıma yararlı adam alınsın o kadar.Yaşlarıda takmıyorum ama aldığımız adamların geçmişleri yokki gelecekleri olsun.Ediz-Ragıp-Aydın-Yalçın-Angelov- gibi adamlar takım değiştirdi bu adamlar pahalımıydı
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.07.2010, 00:27   #123
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yönetimin biraz da forma satışına yönelik birşeyler yapması gerekirdi. ronaldo'yu getirecek değiliz ama yine de ismi olan futbolcular var Türkiye'de, bunlardan birkaçını getirtebilirdik.

Bende 2 tane Mehmet Yıldız forması var. Gerekirse bir tane daha alıcam ama farklı isimden bir futbolcunun formasını almak istiyorum. Ama kaliteli futbolcu getirmezseniz ben hangi futbolcunun isminin olduğu formayı alayım ki heyecanla.. Gurbetteyim stadyuma maçlara gidemiyorum, forma almazsam da nasıl destek olucam ki takımıma..
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2010, 00:47   #124
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizler gurbetteki yigidolar olarak sadece yazili basindan takip edebiliyoruz Sivassporumuzu ve bu siteden.... gorsel basinda adimiz sanimiz kalmadigi icin artik isim bile gecmiyor... takimda kimler var nasil oynuyor kapasiteleri nasil ne yurekten gelerek oynuyorlarmi hic bir sekilde haberimiz yok sadece burada bulunan turkiyedeki yigidolarimiz sayesinde hic olmazsa takimi yuzeysel biliyoruz... transfer politikasini hic bir sekilde onaylamiyorum ben...bu takim averaj takimi olarak kurulmamali....fazla degil iki tane saglam futbolcu olsun yeter takviye takima...isin yazmak gerekirse quaresma besiktasa geliyorsa sanli sivasimiza neden bir isim yapmis vizyonu olan futbolcu gelmesin.. her sey para ile oluyor bu sektorde ama paranin yanina koydugun hedeflerde onemli hedeflerini yonetim iyi bir sekilde aciklarsa inaniyorumki futbolcu kendi gelmek isteyecek bize reklam icin degil uzun sureli seri cekmek icin oyuncu lazim bunun icinde alacagimiz futbolcu bence 22 yasini gecmemeli bu yonetim dunya kupasi maclarini seyretmedimi...ve hala hazirda u19 lar maclari devam ediyor bunlaridami takip eden yok yonetim bunlardan habersizse ben onlarin yerine takip edip isim veriyim ben gonulluyum bu goreve... takimini seven taraftar bunu yapiyorsa takimin basinda olan yoneticininde daha fazlasini yapmasi gerekir..o yuzden diyorumki her sey gelip gecicidir SIVASSPORDA YONETICILIK YAPMIS KISILER BASARISIZ BIR YONETIM SERGILERLERSE 5 YIL SONRA UNUTULUR SIVAS IN VE YIGIDONUN ADI DUNYA DONDUKCE DUYULACAKTIR... BUNU AKLINDAN KIMSE CIKARMASIN...YIGIDO SADECE SIVASSPORLU DEGIL YIGIDO AYNI ZAMANDA SIVASDIR......
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda esrarengiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.07.2010, 08:05   #125
yiğidogur60
Yeni Yiğido

yiğidogur60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidogur60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

fanatik gazetesini okuyamayan site yönetimine!!!!!!!!!!!!! sivas ümit verdi.FANATİĞİN BAŞLIĞI 'ANKARAGÜCÜ GÜLE OYNAYA' DUYURULUR.
yiğidogur60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2010, 08:15   #126
yiğidogur60
Yeni Yiğido

yiğidogur60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidogur60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın sonucuna bakmayın,yanıltıcıdır şu durumda. Ben ,sağolsun,bir arkadaşın siteye yüklediği, maçın 5 dakikalık bölümünün videosunu seyrettim. Buna göre Sivassporumuz daha emekleyen bir çocuk gibi. Desteğe ve sabra ihtiyacı var. Hazırlık dönemi de bunun için var. İlk maçtan yüklenmek haksız.
Bazı arkadaşlar elma ile armudu karıştırmışlar. Transfer politikasına en çok tepki duyanlardanım. O ayrı. Ama şimdi bir çocuk gibi yeniden zamanla büyüyecek,hatalar yapacak,birbirine alışacak, henüz takım olamamış ama olmaya çabalayan bir futbolcu topluluğu var elimizde. Hocayı,transferleri,yönetimi eleştirmenin konu başlığı burası değil. Burada yapılmış ve yapılacak hazırlık maçları,birbiri ile yeni yeni oynayan bir grubun nasıl , ne zaman ve ne kadar iyi bir takım olacağı ile ilgili olmalı yorumlarımız. Bu nedenle : transfer ulen?,bakkal market olmuş? gibi yorumlara saygılıyım ama şu maçla ilgisi yok bu sözlerin.
Maça gelince .Dikkatimi çeken iyi bir şey, Akın,oyunu defanstan pasla başlatmaya çalışıyor. Bu iyi. Ama kötü olan geçen yılki gibi gerisi gelmiyor,çünkü orta sahada topu tutacak kimse yok. Mehmet Nas bile aldığı topu ileri şişiriyor. Topa hakim,teknik,caydırıcı,topu ancak faulle ayağından alabileceğin futbolcular gerek Sivassporumuza. Bu sadece transferle olmaz.Takım içinden de çıkarılabilir. Mesut Bakkalın haftalardır verdiği demeçlerden ben şunu anlıyorum. Diyor ki:
'Ben çok sağlam bir defans ve taş gibi bir orta saha kuracağım bu oyunculardan.Bana zaman verin. Bu futbolcularla olacak bu iş.'
Bize düşen 7 hazırlık maçı ve ligin ilk 4 haftasının geçmesini beklemek. Sivassporumuz takım olabilmiş,belli bir sistemi,oyun dizilişi,ideal 11ini bulabilmiş ise desteklemeye devam,hiçbirşey olamamışsa da yanlışı söylemek olacak.
Bundan başka,maçı hiç izlemeden kıyasıya eleştirmek şu an için yersiz derim. Şimdi destek vakti.
TAM DESTEK HADİ HEP BERABER BANKASYAYA OLEY
yiğidogur60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2010, 16:26   #127
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya artk su trnsferi ucuza kapatalım die düsüncemz olmasın. Sırf ucuz adam alacağız diye gidip zenci zenci adamları takıma topluyorlar. ARtk her klüp gibi şu transfere para HARCAMALIYIZ !!!!!
Alt 19.07.2010, 16:28   #128
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne zamandır yazayım diyordum şimdi yazıyorum.Bazı arkadaşlar olayları saptırıyor onlar kendini biliyor.Ne zaman transfer istense Ronaldoyu mu alalım,Messi yimi alalım,yok David Villa yımı alalım gibi alakasız isimler yazıyorlar.Yav kim sizden bu adamları istiyor adamı delirtiyorsunuz hedef saptırıyorsunuz.Bir tek siz biliyorsunuz bu takımın parasının olmadığını değil mi.Burada yazı yazan görüş bildiren herkes SİVASSPOR un başarısı için yazar tamammı.Takıma yararlı adam alınsın o kadar.Yaşlarıda takmıyorum ama aldığımız adamların geçmişleri yokki gelecekleri olsun.Ediz-Ragıp-Aydın-Yalçın-Angelov- gibi adamlar takım değiştirdi bu adamlar pahalımıydı
doğru söylüyor . Km gidip size onları alın diyor. Ama su bedavaya yada transfri ucuza kapatma düsüncesinden wazgecilmesi gerekiyor.
Alt 19.07.2010, 19:46   #129
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
stopere denıssı aldılar ajaxın pılot takımından bır avrupalı futbolcu ıı futbolcu olsa zaten afrıkada oynamaz hadı oynadı dıyelım zaten pılot takımı ajaxın kendısı alır ıı topcu olsa onun ıcın stoper transferındende pek umıtlı degıl umarım denıss benıs yanıltır... hayrettının yerıne ıı bı adam alınmalı hayrettın her sezon oldugu gıbı bıze yıne sac baş yollurur. ortasahaya on lıbero mevkıne saglam bı adam alınmalı keıtanın yanına bı de forvete mehmet yıldızla ıyı bır ıkılı olusturacak adam alınmalı kamanan geldıgı gunden bu yana hep gerı gıdıyor cunku.. hoca sence hala takıma takvıye gereklı degıl mı yanı bu kadar ınsan takımın transfere ıhtıyacı oldugunu goruyorda sen nasıl goremıyorsun
hayrettın yerıne cok iyi bir adam alınsın kaptanımız tum maçları cıkaramaz ...........hayro her zaman kaptanımzdır ama takımımızıda düşünelim o mekiye kesinlikle alınmalı yeni biri.......................... .............................. .............................. ..
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2010, 20:09   #130
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEŞEKKÜR EDERİM. BEN SENİN BENİM ANAMA YAZILAN GENEL PANKARTI UNUTMAM. OLAYLARIDA UNUTMAM. LOGOMUZU AYAKLAR ALTINA ALANLARI VE OTOBÜSÜMÜZE ÇİŞ YAPANLARIDA UNUTMAM. ANLAYAN ANLIYOR. BİR YORUMUNDA BENDE EN KÜÇÜK OLANIM DEMİŞŞSİN. VET KARDEŞİM KÜÇÜKSÜN BÜYÜYEREK ANLAYACAKSIN. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAHA EMANET OL.
arkadaşlar kötü söz ve sözler sahibin indir...artık bırakalım bunları trabznspor ve ankaragücü bizim dost ve kardeş takımlarımızdan dostluklar zor gunlerde belli olur derim......................... .............................. .............................. .......................
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ankaragÜcÜ, sivasspor, verdi, Ümit