bu izlediğim sivasspor ayakta alkışlanır. geçen yıldan bu seneye arada dağlar kadar fark var. oyunun her dakikasında canlarıyla başlarıyla mücadele etti futbolcularımız.çok olumlu sinyaller aldık ligde özlediğimiz sivasspor geliyor inşallah.
ramoviç: ilk resmi maçında biraz tedirgin başladı ancak dakikalar ilerledikçe daha rahat bir oyun çıkardı. özellikle geriden savunmayı sürekli uyarması ve degajlarındaki etkinliğiyle dikkat çekti. kısacası umut verdi.
ıvanovs: kesinlikle yerinde bir transfer olduğunu gösterdi.sağlam bir savunma oyuncusu gibi çok garanti oynadı. bu sene savunma sağlam.
mehmet nas: bitmek bilmeyen enerjisine hayran kaldım. takımımızın mücadele gücünün artmasındaki en önemli parçalardan biri olmuş.
ceyhun: bırakın kendi taraftarımızı herhalde futbolu seven herkes dün onu izlemekten büyük zevk almıştır. takımın beyni olmuş, tecrübesiyle, soğuk kanlılığıyla ayakta alkışlattı ceyhun kendini
maça özellikle ikinci yarıdaki oynuyla ceyhun damgasını vurdu ancak ilk yarıda bir
zita vardı ki sahada geçen yıl bu topçu nerdeymiş niye oynatılmamış dedirtti bana. oynadığı sağ kanatta basmadık yer bırakmadı. bazen bir savunmacı bazende bir forvet gibi sağ kanadın her yerindeydi. kanat oyuncusunun tarifini yaptı adeta. herhalde zitayı da yeni transferler arasına ekleyebiliriz.
geçen yılın belki de tek ayakta kalan ismi cihan bu yılda kaldığı yerden devam ediyor.kadir ön liberoda mehmet nasla birlikte mükemmel oynadı. sedat, apo ve hayro da şampiyonluğa oynayan takımdaki ruhla mücadele ettiler.
kaptanımızda mükemmel mücadele ederek gs savunmasını çok yıprattı.dikkat ederseniz dün gs'nin savunmasında göbekteki neil ve servet dışındaki kanat oyuncuları h.balta ve a.turan'da stoper oynayabilen bu özellikte oyuncular.yani mehmet 4 oyuncuyla 90 dakka mücadele etti yaptığı iş hiç kolay değil.buna rağmen kaptana haksız eleştiriler yapanlar var.hakkını yemeyin arkadaşlar!
özlediğimiz sivassporu izlemek bana büyük zevk verdi.havalarda uçuyorum dün akşamdan beri

inşallah takımımız böyle devam eder ve yine herkes yiğidoyu başarılarıyla konuşur.