Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Anketimiz: Anket Sonuçları
Beşiktaş kazanır. 36 40,45%
Sivasspor kazanır. 28 31,46%
Berabere biter. 27 30,34%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 89. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Beşiktaş-Sivasspor
Alt 27.10.2010, 23:24   #31
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Beşiktaş-Sivasspor

Yenemesekte,İyi futbol bizi mutlu eder
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2010, 23:25   #32
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KIRAN KIRANA BİR MÜCADELE BEKLİYORUM MAÇIN SKORRRU 1-1 OLABİLİR YADA 90. DAKİKADA 2. GOLÜ YİYİPDE YENİLEBİLİRİZ ÇOK İYİ BİR MÜCADELE BEKLİYORUM SİVASSPORDA ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2010, 00:25   #33
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

beşiktaş sallaya sallaya; sallana sallana bizi yener.

bjk nin en büyük dezavantajı ağır defansı. Eee bizde de hızlı arkaya koşan adam var mı; yok. Bizim en büyük handikapımız ne; duran top. Adamlarda sağlam golcü var mı; var. 2 ya da 3 farklı yeniliriz.

İnşallah yanılan olurum...
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2010, 00:27   #34
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

bjk de birşey yok ama bizde hiçbirşey yok.Normalde kazanabileceğimiz bir maç ama beraberlik süper olur.Gerçi inönü de hiç yenilmedik herhalde
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2010, 00:39   #35
emre41
Tecrübeli Yiğido

aristo 38,

ne yalan söyleyeyim sen kayserili olamazsın. Arkadaş nüfusu bi yoklat Ama yazdıkların için teşekkür ederiz; iyilik dileklerini ayni ile mukabele ederim. Sana ters cevap verenlere de aldırma; 3 5 kendini bilmez
Alt 28.10.2010, 01:18   #36
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch Cevap: Beşiktaş-Sivasspor

Alıntı:
aristo38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz kayseri olarak beşiktaşı yendik. Şimdi sıra 2. memleketim Sivas'ta. Kendimi kandırmak için söylemiyorum kesınlıkle bence Sivasımızda kazanabilir. Sadece biraz futbol şansı yanında olmalı ve birazda özgüven. Bizim kayserispor gibi orta alanı kalabalık tutup kapılan toplarla gol ararsak kazanırız inşallah. En kötü ihtimalle beraberlik şart.
almıs olduğunuz galibiyet için kutluyorum..trabzondan sonra sizleride zirwede görmek oldukça güzel..yanlız yorumunda katılmadığım bir kaç nokta war..birincisi kayseri bjk ile kayseride oynadı sivas inönüde oynayacak ..ikincisi kayseri yapı itibari ile su an sivasspordan 2 gömlek üstün bir takım..takım olabilmeyi baarmak üzere..yani kayseri ile sivasın arasında su an için dağlar kadar fark var...elbette benim gönlüm her zamanki gibi siwasın yenmesinde bunun nedeni hem sivasın yenmesini istediğim içindir hemde bjk ye çelme takacağı içindir
we son olarak sevgili kardesim yorumunda futbol sansından bahsetmisiin bana göre futbolda sans yoktur warsa bile bu denk takımlar için gecerlidir coğu zaman ..biz mancesterU yla oynadığımız macta volkan sen i tutan evra diye bi adam seyrettim ben..evra bek olarak volkanı mı tuttu yoksa bizim volkan acığı bırakarak sağ beke gelip bir defans oyuncusu olan evrayımı tuttu anlamadım gitti..simdi sorarım sana evra ve volkan sen...bu ıkılıyı dusun..bunların arasında sans faktörunun olma ihtimali benim charley chaplıne benzeme ıhtımalımle aynıdır...bursadan saygılar.....
Alt 28.10.2010, 01:20   #37
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

bu arada her ne kadar bjk sivas karsısında zorlanmadan net bir galibiyet alabılır diye düünsemde yukaraıda bir kaç kardesimin inönüde yenilmedik hatırlatması beni umutlandırdı...hayırlısı bakalım....
Alt 28.10.2010, 01:23   #38
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
almıs olduğunuz galibiyet için kutluyorum..trabzondan sonra sizleride zirwede görmek oldukça güzel..yanlız yorumunda katılmadığım bir kaç nokta war..birincisi kayseri bjk ile kayseride oynadı sivas inönüde oynayacak ..ikincisi kayseri yapı itibari ile su an sivasspordan 2 gömlek üstün bir takım..takım olabilmeyi baarmak üzere..yani kayseri ile sivasın arasında su an için dağlar kadar fark var...elbette benim gönlüm her zamanki gibi siwasın yenmesinde bunun nedeni hem sivasın yenmesini istediğim içindir hemde bjk ye çelme takacağı içindir
we son olarak sevgili kardesim yorumunda futbol sansından bahsetmisiin bana göre futbolda sans yoktur warsa bile bu denk takımlar için gecerlidir coğu zaman ..biz mancesterU yla oynadığımız macta volkan sen i tutan evra diye bi adam seyrettim ben..evra bek olarak volkanı mı tuttu yoksa bizim volkan acığı bırakarak sağ beke gelip bir defans oyuncusu olan evrayımı tuttu anlamadım gitti..simdi sorarım sana evra ve volkan sen...bu ıkılıyı dusun..bunların arasında sans faktörunun olma ihtimali benim charley chaplıne benzeme ıhtımalımle aynıdır...bursadan saygılar.....

Kayseri'nin zirvede olduğuna şahsım adına sevinmem, sizin de sevindiğinizi sanmam; geçen seneki 3 0 lık maçı ve takımı tribüne çağırıp ettiğiniz küfürleri.

Futbol'da şans vardır, tesadüfte vardır. Verdiğiniz misal apayrı bi olaydır. Volkan Şen'in Evra'yı bir kez geçmesi şanstır mesela, yine bursa'nın geseyi bu sene 2 0 yenmesi şanstır, Sivası yenmesi şanstır. Daha sayayım mı?
Alt 28.10.2010, 01:26   #39
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

maçın başında oyunu tutarsak maça ortak oluruz diye düşünüyorum. beraberlik bize yeter ama onlara yetmez o yüzden sabırlı oynamak lazım. ama maçın başında yersek şanstan başka bir şey bizi kurtaramaz. ben çok da umutsuz değilim beşiktaş da kötü durumda ama quaresma oynamasın
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2010, 01:40   #40
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayseri'nin zirvede olduğuna şahsım adına sevinmem, sizin de sevindiğinizi sanmam; geçen seneki 3 0 lık maçı ve takımı tribüne çağırıp ettiğiniz küfürleri.

Futbol'da şans vardır, tesadüfte vardır. Verdiğiniz misal apayrı bi olaydır. Volkan Şen'in Evra'yı bir kez geçmesi şanstır mesela, yine bursa'nın geseyi bu sene 2 0 yenmesi şanstır, Sivası yenmesi şanstır. Daha sayayım mı?
bu yazacaklarımı bursasporlu olduğum için yazmıyorum...bunu idrak ederk okursanız sewinirim...her türlü görüsünüze katılmasamda saygı duyarım.sahsı fikirlerdir..futbola ıkı turlu bakarsanız çok farklı seyler gorursunuz...volkanın evrayı gecmesı sans değildir..futbolun içinde olan bir olgudur..bu tartısılabılır bursanın gs yı yenmesı bırkac yıldır olağan bir durum içerisinde olduğu için(bunun yanısıra f.b ve bjk dahil(ayrıca bu takımlarla ıstanbulda oynanan maçlarda dahil)) sans olamaz olamaz değil sans değildir.facede bile baslık acmıs adamlar fb yı yenmek olağan diye..ama bursanın sıvası yenmesı de sanstır derseniz size söyleyebilecek çok fazla bir cümle bulamam..
ben futbol kültürüyle yetismis bir insanın çocuklarımıda oyle yetistiriyorum kayseriden hoslanmam ...ama bu onları zırwede görmek istememi engelleyemez.benım anadolu askım wardır anadoludan cıkıp bizansın karsısına dıkılen her olusumun altına ımzamı atarım...kayserının zırwede olmasını ıstememın sebebı de budur...haa siwasa gelince siwassporu anadolu kawramının da dısına çıkararak gerçekten gönlümün sampiyon olmasını istediğim için destek werdiğimi burada çok defa deklare ettim saygılar...l
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beşiktaşsivasspor, doğum, gÜnÜ, İnönüde