Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı
bu beceriksiz yönetimden bi cacık olmaz,onlar alsalar alsalar kamilin kramponunu alırlar.o değide rıza hocaya yazık oluyor ona yanıyorum
|
Düsüncelerine tamamen katiliyorum.Riza hocaya gercekten yazik olacak.Sezon basi tüm köhnemis oyunculari,yasli bir takim üzerine monte ettiler,sonra kenara cekilip beklemeye basladilar.Baktilarki yaptiklari is ayni gecen sene gibi,getirdikleri oyuncularin birkacini gönderme karari aldilar.Takim yasli bu biliniyorda,Riza hocadan neden vardan yok edilmesi bekleniyor.Hala gerceklesmiyecek Polonya´li transferinin pesinden kosuyorlar.Baskanda dahil olmak üzere ,bu yönetim kifayetsiz.Hala M.YILDIZ´dan ümit bekleyen bir yönetim.17 haftada iki hafta basari gösteren M.YILDIZ,geri haftalar sahada dolasti takimi 10 kisi birakti.Kula degil ,Allah´a nasil hesap vereceksin,M.YILDIZ?ALDIGIN PARANIN KARSILIGINDA, SEYIRCIYE NE VERDIN M.YILDIZ.Alman antrenör sana teshisini koydu ,M.YILDIZ´dan futbolcu olmaz dedi kimse anlamadi.Balili ve Tum sayesinde sen vardin ,onlar seni M.YILDIZ yapti.Onlar simdi yok ,sende yoksun M.Yildiz.