Cevap: Maçı değerlendirelim
sedat,denis ikiside sakat hayrettin stoper oynuyor,böyle şansa lanet olsun.oynayamıyoduk kaybediyorduk koymuyordu insana.ama dün resmen kahroldum hayrettin golü atmasa o savruk topa miller öyle isabetli vurup gol atamazdı.şanssızlıkmı beceriksizlikmi ne derseniz diyin ama oldu işte.futbolcuları alnından öpmek lazım navratil erman grosicki genç korcan kadir hepsi terini sonuna kadar akıttı,mehmet yıldızı en fazla eleştirenlerden biriyimdir ama dün muhteşem oynadı son yıllarda izlediğim en iyi performansını sahaya yansıttı.rıza hocam senide eleştirmek istiyorum erman gününde çok iyi oynuyor ansızın bir şutla yada ne bileyim bir bilek hareketi veya bir pasla maça etki edebilecekken oyundan almaman lazımdı,eneramo ilerde bütün kafa toplarına vurdu ve indirdi,o çıktıktan sonra hepsine rakip vurdu.zaten değişikliklerinden sonra kontrol bursanın eline geçti.zaten topu topu 10 dakka top oynadılar oda değişikliklerden sonra oldu.bu hakemler konusundada kardeşim bir değil beş değil sene başından beri tesadüfe bak hep bizi doğruyorlar.zamanında istanbulspora böyle olmuştu.bu konuda sayın başkan masaya yumruğunu vursun,dökülelim sokaklara yürüyelim bişeyler yapılsın.yeneceğimiz maçtan berabere ayrılsak üzülecektim yenildik,üzüntümü tarif edemiyorum.
|