Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İzmirde RezaLet
Alt 21.03.2011, 18:22   #11
5858ismail3535
Acemi Yiğido

5858ismail3535 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 5858ismail3535 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İzmirde RezaLet

Alıntı:
kızılimmetli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar, rezaletin de rezaletiydi. Hadi bilet rezaletini bi kenara bıraktım; saha kenarındaki panoların arasında 5-6 cm lik aralardan bakmak istedik onu da çok gördüler bize.Buca yönetiminin talimatıyla her panonun başına bir polis diktiler, baktırmadılar.Biz sonuna kadar SİVASLI, Sivassporluyuz.Yaptığım 400 km SİVAS'ıma feda olsun. 4-0 da Buca ya kapak olsun!!
Kardeşim qördük sizi izLerken Panolardan Çıkarttılar bide Buca taraftarları karşıdan izledi hiç birşey demediLer..
ben sivasım
ben sivassporluyum!........
5858ismail3535 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 18:27   #12
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
5858ismail3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporumuzun Maçına Her yerden qeLen vardı Saat 9.00 Da ßiLet kuruğu başladı. Bize qeLen Bilqi Saat 3 te Biletlerin Polis tarafından Dağıtılaçağıdı Yaklaşık 380 tane bilet bulunduğunu söyledi ßeklemeye Devam ettik Saat 3 doğru yaklaşık 300-400 Yakın taraftar kuyruktaydı Saat 5 kadar bekledik. O sırada qörevLi qeldi Dediki biletler satıldı Dedi ortalık karışmaya başlamısdı Sonra GörevLi 30 tane bilett satılçağını söyledi ÖndekiLer BiletLeri aldı ama Çok taraftarımız dışarda Kaldı Açıklama yapdı Sizin Kendi taraftar dernekleriniz Biletleri önceden aldı dedi Okadar kişi ßoşu boşuna bekledi ve Uzak yerLerden qeLenler vardı ßen Biletimi önceden almıştım ama o kadar qardaşlarımız ve taraftarlarımız Maça Alınmadı...

buna benzer benimde geçen sene kayserispor musakabasında başıma geldi kayserispor taraftarları maç biletlerini almışlar ve satmıyorlarda fikret ünsalda röpartaj yapıyordu dedimki syn basın sözcüm böle böle bilet bulamıyoruz takımı desteklemeye sivastan geldik dedim ADAM BANA NE DESE BENİM BİLE BİLETİM YOK NEREDE OTURACAGIMI BİLMİYORUM DEDİ İNŞALLAH FİKRET ÜNSAL GİDERDE ADAM GİBİ TAKIMINA VE TARAFTARINA SAHİP ÇIKAN BİR BASIN SÖZCÜSÜ GELİR!!!
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoyuzz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2011, 19:12   #13
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İst.Belediye macına yaklasik 1 ay var ama istder derneginin simdiden organizasyon caslimasını baslatmasi lazım..Sivasla ilgili olan bütün sitelere facebooktaki sayfalara bildiri gonu ancaderip 80.000 kişi olarak yerimizi almamiz lazım bk simdiden baslayarak olur....
bence bu konuda çok iyi çalışma yapılmalı.takımı ateşleyip liğde kalması için altın degerinde 3 puan almasını sağlamalıyız.ibb bölümünün biletlerinide biz almalıyız.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 19:34   #14
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

valla bende duydum, usah beni bu ise gatmayin azim bozulabilir
Alt 21.03.2011, 20:10   #15
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1127 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sirada saatllerce bekle ve maca gireme aci birsey.Affedilir gibi birsey degil.Organizenin kötü olusu ,bu olayin yasanmasina sebep olmus.Cok yazik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 20:47   #16
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence bu konuda çok iyi çalışma yapılmalı.takımı ateşleyip liğde kalması için altın degerinde 3 puan almasını sağlamalıyız.ibb bölümünün biletlerinide biz almalıyız.
ya kardeşim alemsin zaten i.b.b taraftarı yokk en fazla 50 kişiler adamlar sivas gelsinde para kazanalım diyorlar zaten
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 21:00   #17
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

işin gerçeği izmirdeki sivas dernekleri biletleri alıyorlar 15 liraya satıyorlar biz bile karaborsa bilet aldıkk hemde kale arkası davetiye bileti 15 liraya sivas tarafındaki polisler içeri almadı bizi bizde sivas formaları içimize giyerek buca tarafına girdik sonra buca tarafındaki polislere sivaslı olduğumuzu içimizdeki formaları göstererek buca tarafına geçtikk
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2011, 21:02   #18
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: İzmirde RezaLet

BÖYLE önemli bir maçı o ucube stadda oynatan zihniyeti kınıyorum ,sözde güvenlik gerekçesiyle maç saatini değiştirenler,böyle önemli bir maçı izmirdeki alsansak yada atatürk stadında oynatabilirlerdi,kimsede mağdur olmazdı,belki 30 bin kişi bu maçı izlerdi,bir daha ostadda maç yapacağımızı sanmıyorum.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2011, 21:04   #19
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bence istanbul macina organize olmaliyiz okadar cok gidelim ki tum turkiye gorsun nasil takimin arkasindayiz
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2011, 21:09   #20
osmany
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 osmany FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar.Bende Maçta.İdim Tamamen Bi Rezalet İdi Tam Maça Giriyoruz Bir Arkadaşım Gardaş İstanbuldan Geldim Bilet Bulamıyorum Dedi Zoruma Gitti Organizasyon Eksikligi Vardı Yazık O kadar Yoldan Gel Maçı İzlemeden Git
osmany isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
rezalet, İzmirde