TAVARİH ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR 3.LİG TAKIMIN TARAFTARI BİLE SENİN GİBİ YAPMIYOR TAKIM 5 GOL YERSE BİLE DESTEK VERİYORLAR SEN ŞUNU YAPMA BUNU YAPMA NEYİN YAPALIM BÜTÜN DÜNYA TAKIMLARIN TARAFTARI DESTEK VERİNCE TAKLİT Mİ OLURYOR
Maçta göze çarpanlar : taraftar muhtesemdi hani derlerya yagmurda camurda kelime tam anlam kazandi.yagmurda ve camurda iyi ve kötü zamanda hep yaninda olalim sivassporumuzun.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : m.kamil hatipoglu,ne yaptinsa beceremedin bizi satmayi.seni ve o ise yaramaz yalaka yardimcilarinida beraber yendik adi herif.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : riza hoca geldiginden beri bu siteye yaziyorum.sayin baskan odyakmaz dediki benim hayalim sivasi lige cikaarmak degil.riza hocayi bu takimin basina getirmekti dedi.ne kadar güzel ne kadar anlamli.RIZA HOCAM SENINLE NEREYE GITTIGIMIZIN ÖNEMI YOK SENINLE OLMAK ÖNEMLI:SENI LNINDAN ÖPÜYORUZ.SENI BU SEHRIN MEDARI IFTIHARISIN. SENI SEVIYORUZ RIZA CALIMBAY..............
IYI GÜN DOSTU OLMAYIN HER ZAMAN SEHRIMIZIN VE SIVASSPORUMUZUN ARKASINDA OLUN.BUNU NASIL OLMASINI DAHA ÖNCE YAZDIGIM YORUMLARDAN ÖGRENEBILIRSINIZ.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ÖNEMLI OLAN 3 PUAN ama sivas öyle güzel oynuyorki söylemeden gecilmiyor.bu futbolu ligin basindan beri oynasaydik.fenerbahceyle simdi trabzon degil sivas yarisiyo olurdu.
Maçın en iyisi kimdi : korcan biraz daha iyiydi kadir biraz daha etkisizdi.digerleri maasallah hepsi kaliteli oynadi:
Maçın en kötüsü kimdi : hakem köpegi.
Maçta göze çarpanlar : taraftar muhtesemdi hani derlerya yagmurda camurda kelime tam anlam kazandi.yagmurda ve camurda iyi ve kötü zamanda hep yaninda olalim sivassporumuzun.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : m.kamil hatipoglu,ne yaptinsa beceremedin bizi satmayi.seni ve o ise yaramaz yalaka yardimcilarinida beraber yendik adi herif.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : riza hoca geldiginden beri bu siteye yaziyorum.sayin baskan odyakmaz dediki benim hayalim sivasi lige cikaarmak degil.riza hocayi bu takimin basina getirmekti dedi.ne kadar güzel ne kadar anlamli.RIZA HOCAM SENINLE NEREYE GITTIGIMIZIN ÖNEMI YOK SENINLE OLMAK ÖNEMLI:SENI LNINDAN ÖPÜYORUZ.SENI BU SEHRIN MEDARI IFTIHARISIN. SENI SEVIYORUZ RIZA CALIMBAY..............
IYI GÜN DOSTU OLMAYIN HER ZAMAN SEHRIMIZIN VE SIVASSPORUMUZUN ARKASINDA OLUN.BUNU NASIL OLMASINI DAHA ÖNCE YAZDIGIM YORUMLARDAN ÖGRENEBILIRSINIZ.
neden rezil olalım tavarih haklı şekilde eleştiri yapmış taklit yapmıyalım diye orjinal fikirler çıkarıp takımı desteklemek rezillikmi oluyor süper ligde istanbul takımları ve trabzondan sonra en fazla trübün ortalaması sivassporundur yani bukadar yüksek ortalamaya rağmen gidipte 58. dakika şovu 58000 taraftar sayısı yerine başka motive edici bir slogan bulunabilirdi onu demek istiyor çünki bunlar daha öncede başka takım tarafından kullanılmış slogan veya uygulamalr
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı amet_58'a Teşekkür Ediyor...