Alıntı:
kurtun58 Nickli Üyeden Alıntı
sen gecsene kardes takimin basina.böyle bir macla hoca degerlendirilmiyormu.1 hafta önce riza sen bizim herseyimsin .1 hafta sonra sende hocamisin. 
|
21 maçta kaç galibiyet almış hocan bi bak bakalım.Sivasspor bizim,ben onun derdindeyim..hocalar gelir geçer,futbolcuda oynar parasını alır..kalan yine biziz,aklımızdan zorumuz yok bizim,pişmiş aşa su katacak kadar da çiğ değiliz.
Eskişehir'i bırakınca o takımın 2 puanı vardı,bir tane transfer yapılmadı eskişehire ve şimdi nerde ve kaç para kazanmış o takım bak yine ve o paralarla yeni sezonda neler yapılıyor bak..
Bir başka dikkat edilecek konu,biz futbolcu alırken o futbolcu (bizim gibi takımlar için geçerli) puan tablosuna bakıyor bu takım nasılmış diye,bakıyorki bakacakki alttan zor kurtulmuş,bu soru işareti olacak ilk etapta..
İşte şu dediğimi bile rıza hoca düşünmüyor buna adım gibi eminim,bunlar basit gibi gözüküyor ama çok çok önemli..aynı, milyarlık bir elbiseyi 2 kuruşluk iğnenin diktiği gibi..
Takımda gözle görülür bir durağanlık var,bunu ben veya sen çözmeyeceksin,yine milyarlara varan imzalar atan ve yan gelip yatan teknik heyet çözecektir..başka seslere kapalı bir zihniyet,saplantılı bir düşünce,araştırmacı ve öngörücü olmayan bir hoca..hocalık sadece idman yaptırmak değildir..esas sorun burada.rıza hocaya futbolcular soru sormaya çekiniyorlar,burdan başarı çıkmaz...beni söyletmeyin daha fazla..