Artık hakemleride yenmeye başladık abi.Bu hızla gidersek önümüzde ne Antep durabilir nede Kuddusi.
Haklısın,Antalya maçında attığımız gollerde hakemin yapacağı hiçbir şey yok.Erman öyle yere vurduki 10 süleyman ABAY gelse çıkaramaz veya M.NAS ın attığı golde.Ama aynı SÜLEYMAN ABAY kıvanç karakaş ceza sahasında indirilirken havada giden turnaları sayıyordu.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
G.Antep maçını alırız diye düşünüyordum, umarım dünki 58.madde durumu sonrası takımın morali, motivasyonu bozulmamıştır.Bizlerin keyfi kaçtı ama takım umarım bu durumun etkisinde kalmaz.yoksa antep yenilmeyecek bir takım değil.
sivassporun süper ligde yenilmezlik rekoru 11 maçla bülent uygunda.inşallah bu maçı alırsak bu rekoru egale edeceğiz.daha sonrada bu rekor inşallah rıza hocamıza nasip olur.çünkü o bunu hakediyor.tabiii futbolcularımızın hakkını yemeyelim.aslan gibi mücadele ediyorlar
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı özgür çocuk'a Teşekkür Ediyor...
Ben Antep den çok Hikmet Hoca dan korkuyorum.Adam tam gazcı gittiği takımı 3-5 hafta hemen uçuruyor.Biz formdayız zorda olsa bu maçı alırız.Antep in eksikliklerinin olması iyimi kötümü bilmiyorum.Sonuçta onların yerine oynayacaklar yeni hocaya kendilerini göstermeye çalışacaklar.
Bu maçı rahat olmasa bile kesin kazanacağımızı düşünüyorum. Banko oynayan Bekir ve Elyasa cezalı bunların dışında 4 5 oyuncusu daha olmayacak. Antep'in bütün olumsuzluklara rağmen tek artısı Hikmet Karamanla yeni bir hava başlangıcı yapmak istemeleri. İnşallah bu fırsatlarını boşa çıkartıp Antep'i kümeye bir adım daha yaklaştırırız. Antep kümeye!