Halen 25 bin kişilk stad yeter diye savunanlara, sözünde durmayanların arkasında olanlara, SİVAS'ın geleceğini düşünmeyenlere halen 25 bin kişilk stad olsun diye abuk subuk yorum yapanlara yazıklar olsun YAZIKLARRRR...
Bu tür savunanlar şunu iyi bilin; şu anki mevcut 4 Eylül Stadının yerine şehrin dışına yapılacak stad bizlerin istediği 33 - 35 bin kişilik stad yerine değil 25 bin kişilik 10 bin kişilik stad yapılsa yine dolmayacak adım gibi biliyorum. Sebebini de söyleyeyim sizin gibi zihniyete sahip insanların sırf kendilerini, 33 bin kişilik stad sözü verip de sözünde durmayanları haklı çıkartmak için bak gördünü mü düne kadar 33 - 35 bin kişilik stad istiyordunuz bunu bile dolduramıyorsunuz diyerek kendinizi ön plana çıkmış göreceksiniz. Bu şekil savunan sözde SİVAS'lılar sözde YİĞİDO'lar sözde TARAFTARlar yeni stad uzak olduğu için arabası olmayanlar ne yürüyerek gelecekler ne de belediye otobüsleriyle. Bu tür bahanelerle DİGİTÜRK efendi gösterirse TV'den izleyecek yoksa maç bitiminde yoldan geçenlere "maç kaç kaç bitti gardaşşş" diye sorarak öğreneceksiniz.
Yeter ya lütfen yeter böyle abuk subuk yorumlarla siteyi ve bizleri meşgul etmeyin.
Şahsım adıma söylüyorum benim için önemli olan SİVAS'tır, SİVASSPOR'dur. Bu saatten sonra stad kapasitesine sizin gibi art niyetli olanalara cevap vermek için yazmak zorunda hissediyorum kendimi. Yoksa maç şehrin dışında bir stadda değil Yıldızeli'nde Kangal'da Suşehri'nde neresi aklınıza gelirse orada oynansın ben yine giderim desteklerim. SİVAS'a bir çivi çakılmadıktan sonra (çakılan çivi de söz verip de arkasında durulmayıp da çakılmış olsun diye çakıldıktan sonra) söyleyecek laf bulamıyorum.