Cevap: Maçı Değerlendirelim?
Çağ dışı futbolla , korkak futbol ve yetenekleri sınırlı futbolcularla 3 puanı almamız zaten sürpriz olurdu. 1-0 öne geçiyorsun(hakemin yardımıyla) ayağına gelen topları rakibe geri veriyorsun. Hücum yapacaksın yapmakta zorlanıyorsun. Çünkü doğru düzgün oyun kurgusu ve oyun düzenimiz yok. Teknik kapasitesi o kadar düşük bir orta sahamız var ki pas organizasyonu, 2'ye 1 ve duvar pası gibi futbolun gerçeklerini uygulayamıyoruz. Santraforumuz desen adam başka takımda oynamak istiyorum diyerek kulüpten ayrılmış. İstediği parayı veren kulüp bulamayınca dönmüş gelmiş. Yaz aylarında kampa katılmamış plajlarda dolaşmış ve sen parayı kıyıp, düzgün bir santrafor alamamış ve bu oyuncuya muhtaç kalmışsın. Hak ettiğim yerde oynamak istiyorum diyen sözde "Messi" Erman kılıç'la sözleşme uzatmışsın. Adamın sezon başından beri varlığıyla, yokluğu belli değil. 1 tane duran top kullanacak diye oyunda tutuyorsun. Takım savunmasında hiç yok. Vasatın üzerinde kalitede sağ bekimiz ve stoperlerimizde olmadığı için iyi niyetli mücadele etselerde çoğu zaman yetersiz kalıyorlar. Ziya, Borjan ve Pedriel dışında iyi oynayan oyuncumuz yoktu. Açıkcası sezon başından beri iyi oynadığımız 1 maç dahi yok. Bu futbolun en büyük sorumluları da paraya kıymayan başarılı olmak için pek çaba göstermeyen, takım üzerinde ki heyecanı zirveye oynanılan sezonlara göre azalmış gibi gözüken yönetim ve Transferlerle uğraşması gereken bir zaman diliminde bjk 'yle meşgul olup, takımı boşlayan ve bazı oyucularda gereksiz yere ısrar eden Rıza hoca'dır.
|