Alıntı:
asilbey Nickli Üyeden Alıntı
kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti
|
yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar