Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.05.2013, 23:00   #31
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

şimdi tehlikeye girdik. galatasarayı yenemeyebiliriz ama 4 yemek ne demek yahu allahtan korkmak lazım. ibb gidiyor feneri yeniyor seni tehlikeye atıyor ve sen 4 yiyorsun sanki düşme tehlikesi yaşamıyorsun. rıza hocayı hiç sevmedim. oyun stilinide oyuna hakimiyetinide eksik gördüm. bence bank asya birinci liginde hocalık yapacak kapasitede. küfretmiyorum hayır. insan onuruna yakışmak küfredenlerede kızarım. ancak şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz lazım. neden basamak takımı oluyoruz. neden her sene düşme korkusunu içimizde yaşıyoruz.bu sene bir kupada yarı final oynuyoruz sonucu ne olur ne olacak onuda tahmin edebiliyorum. rıza ile olmaz bu iş. genç dinamik kendisini sivasspora adayacak şöyle başarıya aç birisi lazım. iş kümede kalmaya çalışmak olmamalı başarı başarı galibiyet olmalı sivaslı yollara dökülmeli. gece gündüz sabah akşam sivassporu konuşmalı. evet rıza hoca bu sezon gitmeli. eğer mecnun başkan gitmesini istemiyorsa rıza hoca ile birlikte oda gitmeli. artık sivasspor sıradan takım değil. misyonu vizyonu var. süper lig takımı. sivassporu herkes alır takıma herkes başkan olur. sivasspor sahipsiz kalmaz. bugün bir yere gittiiklerinde ben sivassporun başkanıyım dedikleri zaman nasıl rağbet görüyorlar yada yöneticisiyim dedikleri zaman. ben hiç bir yöneticinin takıma cebinden bir futbolcu aldığını fedakarlık yaptığını görmedim. sivassporun gelirleri ile kendileride geçiniyor takımda geçiniyor. o yüzden sivasspordan üstün kimse yok. sivasspor maçlarda 4 yememeli. 5 yememeli. sıradan takım olmamalı.sivasspora gelecek sezon çalışmaya istekli başarıya aç hoca gelmeli. sivas bu olumsuzlukları hak etmiyor.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.05.2013, 23:06   #32
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence kazığı fenerbahçeden yedik yine. zamanında rakibine yenilip bizi 3 lü averaja sokup bjk nin uefaya bizim 73 puanla intertotoya gitmemize neden olmuştu aynı fb bugün yine kazık attı tüm takımlara belediye ile berabere kalsaydı bir çok takım ligde kalmayı garantilemişti. bizim için yine büyük korku var çünkü evimizde karabüğe olası yenilgi ya da beraberlikte ligden düşmemize neden olabilir. inşallah son hafta elazığ ligde kalmayı garantiler o kötü senaryo olursa bile en azından elazığı yener ligde kalırız hala içimde çok büyük bir korku var. fb senin varya .......
neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.
Alt 05.05.2013, 23:10   #33
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim için antreman maçı havasında geçti bu maç. Kupa maçı böyle olmayacak finale çıkacağız tabiki.

Birkac laf da Rıza hocaya edelim. Nedir bu Piech inadı anlamıyoruzki. Halen Hayrettini, Pedrieli oyuna almalar. Cihanı nasıl aldı oyuna hayret ettim.
Alt 05.05.2013, 23:19   #34
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.
yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2013, 23:25   #35
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Tam kadro sağadaydık,eğer kadroda rotasyon olsaydı ve yine böyle ezilerek yenilseydik zorumuza gitmezdi ama sahaya bakıyorum Eneramo,Erman,grosicki,Aatıf vs hepsi sahadaydı,ulan bari oynadınız bu takım niye ezilerek yenildi,ben bı işten hiç bir şey anlamıyorum bu maçta rıza hocaya kızamıyorum suçu yok,bütün takım sahadaydı rotasyona da gitmemiş,sahada ki futbolcular beynelminel oynadılar,rıza çalımbayın tek hatası forma şansı bulamayan futbolcuları oynatabilir di,iki lafımda taraftara Sivasspor taraftarı pısırık,korkak,aman sittir et yapısında etkisiz bir topluluk tabii gerçek sivassporluları tenzi ediyorum
Alt 05.05.2013, 23:26   #36
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dayı anladık şikeci fenev'i tutuyorsun,şans sadece şunu söylüyüm çene ishali olmuşsun
Alt 05.05.2013, 23:29   #37
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

madem böyle oynayacaktık aklımız kupada
Neden genç oyuncular şans bulmadı
Cihan örneği ortada adam oyuna girdi golünü attı
Genç oyuncular başka ne zaman kendilerini gösterecek hocam
As kadro da gereksiz yere yorulmuş oldu bi anlamda
Insaallah kötü senaryolar yaşamayız yine
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.05.2013, 23:31   #38
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Tam kadro sahadaydık ama tam kapasite sahada değildik. Futbolcularımızın fazla yorulduğunu sanmıyorum.
Alt 05.05.2013, 23:37   #39
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Akhisar ve ibb'nin kalan maclarını kazanmış gibi yorum ve tavırlardan uzak olalım lütfen.. Tamam matematikler olarak sıkıntılı gorunsede bizim takım zor zamanlarda her zaman olumlu refleksler göstermiş bir takım ve camiaya sahibiz.. Üçüncü ligden bu yana bu karakteristik özelliğimizi ortaya koyup ALLAH'ın izniyle hem Trabzon ve hem Karabük maclarında aynı ibb macında olduğu gibi yönetim takım, teknik ekip, yerel basın ve en önemlisi taraftar tek yumruk tek yürek olup gereken yapılacaktır.. nokta
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.05.2013, 23:40   #40
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Haydi site yönetimi kaldıralım SİVAS kamuoyunu ayağa.. Önce Trabzon macı ve sonrasında hafta sonu oynanacak Karabük macı icin herkes tam destek hep destek..

Etiketler
değerlendirelim, maçı