Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Hazırlık maçları gösterdi ki Roberto Carlos'lu Sivassporumuz 4 -1 -4 - 1 maçın gidişatına göre de 4 -1- 3- 2 dizilişine geçecek.
Kalede Borjan 4 Lü Defans Ziya - Ümit - Costa - A.Dereli Orta alan da Aatıf - Kamil - Adem - Kadir - Cicinho ve Burhan'dan olacak.
Takıma iyi bir forvet oyuncusu lazım Abdülkadir, Piech ve Cihan tek forvet oynayacak olan Sivasspor'da ligi kaldıracak oyuncular asla değil, Rengifo ise ne işe yarar anlamadım ne hazırlık maçlarında var nede antrenmanlarda bu adam nasıl hazır bir ligden gelmiş ilginç.
|
Ben Sivassporun hazirlik macina gittim , orada Abdulkadir Özgen'le 15 dakika konustum.
Bana cok soru sordu ben sevapladim , tabi bende sordum.
Abdulkadir dedimki Samsunspor'da kiralik gittin güzel goller atip iyi performans serfgiledin insallah Sivasspor'umuzda da aynisini yaparsin dedim , o insallah dedi , ve benim oynadiigim önceki takimalri sayarmisin diye sordu , bende Samsunspor'da kirlalik oynadin , ondan önce Sivasspor'daydin , Sivasspor'Dan önce Bucaspor'da ondan öncede Kayserispor da oynadin dedim , sonra daha sayim mi dedim yok yok yeter dedi.
Sonra büyük takim tutuyormusun , hayir dedim tek takim Sivasspor dedim, Baya fanatiksin dedi bana ,helal olsun dedi.
Sonra yandaki oyunculari sordu su o nerde oynuyor diye hepsini bildim ,
Cihan Özkara Forvet diyince, yok onun posizyonu degisti artik Sag bek dedi.
Özet görüntüyü izledim tekrar, gercekten Sag Bek gibi oynuyor.
Ayrica Ziya Erdal, Milan Borjan , Abdulkadir ile Abdurrahman Dereli formami imzaladi.