Başkanmzin yanndayz ama bence bir B planı devreye sokulmalı her ihtimale karsı en önemlisi uefq boyutuda düsnülmeli insllah bu isinsonu bizim icin.hayrlı olur
Bunu bende çok arzularım...Lakin Şampiyon olmuş benim Bursasporumda bile bir b planı yok gönlümüzü koyduğumuz Sivasssporuzda nasıl olsun...
yav sayın arkadaşlar şunu bi idrak edelim artık bakın başka Sivas yok Sivasspor yok Mecnun Başkan yok..yapmayın etmeyin şuan en kritik zamanlar.başkanın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanla Allahını kitabını seven gelsin maça lütfen ya yeter artık biz sahip çıkmazsak km sahip cıkacak bu takıma..hiç birşeye sahip çıkamıyorz bari takıma sahip çıklaım..
Şüphesiz Sivasspor Bir MEMLEKET Meselesidir...
bugünkü maçta gördük değilmi maça gelenlerin sayısını? Yazıklar olsun bu Sivasa. Sivas süper layık değil dendiğinde en çok ben kızıyordum amma gerçekten haklılar. 2 liraya maç var,böyle anlamlı bir günde 4-5 bin seyirci geliyor. yuh olsun sivasa
Büyük başkan'dan büyük başkan'a destek...
#SevgimizBuyukGuvenimizTam sayın başkan seni Allah için seviyoruz... (moderatör) — MECNUN OTYAKMAZ ve Mehmet Oflaz ile birlikte.
Kulüpler Birliği toplantısında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sözlü tartışma yaşandı.
Mecnun Otyakmaz, "Kupa" diyen Hacıosmanoğlu'na "Yeniden yargılama olduğunda senin kulübün ile ilgili elimdeki tapeleri paylaşacağım. Bakalım o zaman ne yapacaksın" dedi.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda Mecnun Odyakmaz ve Hacıosmanoğlu'nu diğer kulüp başkanları yatıştırdı.