Cicinho Veya Atıf Olabilir...
Yeni gelmesine rağmen hakemleri rakip oyuncuları etkilyecek bir isim daha var ibrahim öztürk bursasporda son derece kaptanlığı iyi yapıyordu...
3.ligde caneri hatırlıyorum büyük olanlar bilir 5 numara kaptan caner her maç 5 6 kişiye üst üste çalım atarak top sürerdi ve karakter olarak çok baskın bir adamdı o dönemde bile böyle adamlarımız varken şimdiye bakıyorum da hayal kırıklığı...
3.ligde caneri hatırlıyorum büyük olanlar bilir 5 numara kaptan caner her maç 5 6 kişiye üst üste çalım atarak top sürerdi ve karakter olarak çok baskın bir adamdı o dönemde bile böyle adamlarımız varken şimdiye bakıyorum da hayal kırıklığı...
Caner adam gibi adamdi çokta sert oynardı defansın bel kemiğiydi uzun saçlı attılla kaleci rahmetli balık apo vardı ne günlerdi sanırım caner bizden sonra antalyaspora gitmişti
Ben adem koçağın kaptanlığından çok ne oynadığına takıldım kaldım.Kocaman bi sezon geride kalmış +ziraat kupasında onlarca maç oynamışın bi orta saha oyuncusu düşünün ne bi orta ne bi asist ne bi ara pası ne bi gol kadirden al costaya ver da costadan al kadire ver böyle futbolcu mu olur abi ben bal yapan arıya asist yapıp gol atan oyuncuya bakarım...
Caner adam gibi adamdi çokta sert oynardı defansın bel kemiğiydi uzun saçlı attılla kaleci rahmetli balık apo vardı ne günlerdi sanırım caner bizden sonra antalyaspora gitmişti
evet antalyadan sonra da bıraktı diye biliyorum bizden gittiğinde 30 lu yaşlardaydı zaten
adem çok efendi fakat kaptanlıkta efendilik diye birşey olmamalı her zaman hakemle konuşmalı yırtınmalı takımı ateşlemeli kaptan olacaksa cicinho veya da costa olmalı artık adem de sezon sonu kalmamı bu takımda yaşı da ilerliyor baya.