27.08.2007, 03:39
|
|
|
Yeni Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
ANADOLU MÜCADELESINE SENDE KATIL
Bizler Cogalmadikca, Onlar Azalmayacak!!!
Selam Sivassporlu Kardesler!
Kayserispor Taraftar Sitesinden Avendano38 rumuzlu üye olarak sizleri „Anadolu Mücadelesi“ adi altindaki yeni mücadelemize davet ediyorum.
Bu onurlu mücadelede siz degerli sivasli kardeslerimizi de aramizdan görmekten büyük mutluluk duyacagiz.
Öneri:
AnadoluAskina38@hotmail.de diye bir mail sayfasi actim.
Bu maile bana / bize destek olmak isteyen herkezi davet ediyorum / ediyoruz.
Sizlerde örnegin: SivassporAskina58@hotmail.de gibi veya .com gibi sayfalar acip bu liste zincirine katilabilirsiniz.
Sivasspor Taraftar Sitesinin Liderlerini Ise Ayrica Seslenmek Istiyorum! Gelin Bundan Sonra Butün Organizasonyalari Birlikte Yürütelim!!!
Bu daveti yaklasik Super Lig deki bulunan tüm takimlarin (4 kücükler haric) taraftar sitelerinde yayinlamayi düsünüyoruz. Böylece gücümüzü artirmayi hedefliyoruz.
En yakin zamanda sanal alemde TRT, ve diger özel yayin kuruluslarina sanal mücadele baslatacagiz. Türkiye Super Ligin sadece 4 takimdan olusmadigini ve her taraftar kesimine ayni muameleyi yapmalarini gerektigini hatirlatip tepkimizi ortaya koyacagiz.
Sözde 4 büyük olup Avrupa Kupalarindaki performanslarina bakildiginda 4 kücükler olan GS, FB, BJK ve TS’nin Türkiye deki Futbol saltanatinin bitmesinin gerektigini vurgulamak istiyoruz.
26.08.2007 yani dün yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarinda gelen ilk tepki mailerine deginildi. Bunlarin yavas yavas organize olarak geldigine vurgu yapildi. Bu demektir ki sesimizi artik duyanlar var. Ve biz daha da güclenmemiz gerek ve tepkimizi daha da büyütmemiz gerek.
Saygilarimla…
Cok sayida katilimlarinizi bekliyoruz….
Konuyu ve gelismeleri takip edebilecegiz site Linki:
http://www.kayserispor.org/forum/for...et=last#223066
|
|
|