Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 08:50   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Emreciğim düşüncelerine katılmamak mümkün değil inanınki yazdıklarınızın tamamı doğru seyircimiz henüz bilincsiz acemi biraz zaman istiyor süper liğe cıkışımızdan bu yana 3 sene gecti ama biz yiğidolar hala bilincli bir seyirci topluluğu olmama yolunda yavaş ilerliyoruz bunun nedeni sivasspordan önce istanbul takımlarının tutulması olarakta bakılmalı bir türlü sözde büyük takımları bırakamıyoruz sanki bize ne faydası varsa ben bu konu üzerine defalarca yazdım ama adamlar hala istanbul takımlarını bir türlü bırakmıyorlar işte bizde bunlara karşı senin yazın gibi bizlerde sürekli olarak yazmalıyız bu seyirciyi bilinclendirmeyi kendimize borc olarak görmeliyiz yılmadan usanmadan cekirdekcileri ayrı tribüne almak gibi fikirler yazan arkadaşlarımız var benimde katılıyor olmamala birlikte bu işin gercekleşmeyeceği yönünde düşüncelerim var ben birde o amigo diye gecinen sözde sivassporla içli dışlı olmuş insanın gecen sene sivasa geldiğimde bir maca gittim gördüklerime inanamadım adam resmen elinde kendisi ve taraftara dağıtılmak üzere verilen biletleri acıktan gözümüze baka baka satıyor sivassporun sırtından rant sağlıyor bu olayı görünce dondum kaldım gecenlerde bu siteden amigomuzu beğeniyormusunuz diye bir topic acmışlar %90 beğendiğini yazdılar bu pehriz bu ne lahana turşusu
amigo amigoluğunu bilmeli karaborsa işinden daha kötü bir işe soyunmuş ona güvenip bilet verenleri aldatmanın bir manası yoktur işte bunun gibi bir çok celpeşik işlerin üstesinden gelmek için en az senin kadar sivasspor sevdalısı olmak gerekli buda zor bir olay değil sana sonuna kadar katılıyorum bu konu üzerine senelerce devam edecek fikirlerimizi süerkli yazmalıyız duyarlılığın için seni tekrar kutlarım ayrıca ramazan bayramını tebrik eder hayırlara vesile olamsını temenni ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Seçenekler Arama
Stil