Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Eğri oturup doğru konuşalım
Alt 11.05.2008, 10:03   #11
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Eğri oturup doğru konuşalım

1)-SİVASSPOR tarihinde ilk defa 4.üncü oluyor,bu büyük başarıdır.
2)-Takım müthiş bir başarı yakalamışken,Rize beraberliği-Ankaraspor yenilgisi-FB-BJK-GS yenilgileri acemiliktir.Defansa önem verse bu kadar gol yemezdi.
3)-Taraftar takımını henüz anlamamıştır,tam destek olamamıştır.UEFA yolunda son maç GENÇLER maçında(19 mayıs) kale arkası boş ise bu bir ayıptır.
4)-Taraftar takım gol atmadıysa ya da yenik ise daha fazla destek olmalıdır.Bizimkiler ise rakip saldırınca ıslık çalıyor.Tezahüratına devam et be kardeşim.Futbolcu da strese düşmezmi?
5)-SİVAS kimlik ikilemi yaşıyor.Bir yanda tuttuğu diğer takımlar bir yanda SİVASSPOR.Hani Allah göstermesin SİVASSPOR küme düşerse ,ben yine eski takımımı tutarım,ve o zaman derim ki yok kardeşim ben zaten sizdendim.SİVASSPOR'u tutmamıştım deyip kendini tatmin edecek.
6)-5058 kampanyasına destek verilmedi.7 milyon SİVAS'lı olabilir ama SİVASSPOR'u tutan,formasını her yerde gururla taşıyan,kendini gerçekten özümseyen SİVAS küme düşse bile destekleyen kaç kişi?
7)-Diğer takımlarla gereksiz polemiğe giren bizim yönetim değilmi?
8)-2.LİGTE MÜCADELE EDERKEN TARAFTAR DERDİ Kİ FUTBOLCULAR OYNAMIYOR Kİ GARDAŞ HELE BİR OYNASIN SEN GÖR,AHA İŞTE TAKIM SÜPER YA TARAFTAR NEREDE?
9)Stadda SİVAS diye bağırmaktan nerede ise utanıyoruz.
10)-SENEYE BU BAŞARI GELİR Mİ BİLMEM ,ÇOK ZOR FAKAT SİVAS'lı bundan sonra takımını özümsesin,sevsin,desteklesin,E SKİŞEHİR-BURSA-SAKARYA gibi asıl o zaman sırtı yere gelmez.SİVAS'ta her nesil SİVASSPOR'un teminatı olur.
11)-Seneye ilk dördün altında bile kalsak desteğe devam etmeliyiz.
12)-İNTER TOTO bir vitrin,hem federasyon hemde TÜM Sporseverlerin bize sempati duyması yönünde.Buradan UEFA'ya gidebilirsek ne ala.
13)-ÖNCE SİVASSPOR ve mümkünse tek takım SİVASSPOR olsa en iyisi olacaktır.Fakat hele FB şampiyon olsun da o olmazsa GS yerine SİVAS olsun BU MANTIK YANLIŞ ve BU MANTIKLA KESİNLİKLE OLMAZ.
14)-SİVAS yönetimi 4 EYLÜL de konser düzenlese fena olmaz.Ya da Avrupa'dan temas kurarak ünlü bir takımı özel maç yapmak üzere SİVAS'a davet etse.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
bütünlüğü, nasil, olan, olmali, taraftar, taraftarının, trabzonspor, İstanbulda

Seçenekler Arama
Stil