Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
Alt 13.06.2012, 19:52   #11
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum mesele bir yerde tribünleri doldurma meselesi değil... Mesele verilen vaatlerin yıllar geçtikçe eriyip gitmesi ve bunun sonucunda halkın küskünlükden tut isyan noktasına gelmesi... Yoksa taraftarımızın çoğu bilinçli-ki tribünlerin bu kapasitede dolduramadığını ve kolay kolayda dolmayacağını gayet iyi biliyor. Burada sorun neden 33 den 30 ordan 25 bine çekildiği meselesidir. Yoksa Seninle ben Kayseri ile Sivas nüfus bazında aynı kefede değiller. Sen bir milyon nüfusla 30 bini doldurursun ama ben 300 bin nüfusla heraldeki senin kadar dolduramam o stadı...

Bu iş yazın tarlaya ektiğin domatesi biberi konserve yapıp kışın tüketmeye benziyor. Ama ekilen bir şey yok... Yani ilerde oluşacak bir organizasyonda yoksun. Onun için istediğin kadar akıllı stad yap. İstersen -40 derece soğuk varken stad içini Antalya ya çevir bir manası yok taraftar için... Onlar kandırılmanın ızdırabını yaşıyorlar ve buda çok normal bir tepki...
Bende her zaman sizin söylediğinizi söyledim zaten.Mesele tribünleri doldurma meselesi değil diye..Bunda hemfikiriz...Anlatmak istediğim daha başka bir konuydu..Sivasspor seyircisinin stadı doldurmaması (Kabul gören bir gerçek)stadyumun kapasitesi konusu ile aynı çerçevede düşünülmemelidir..Bu acı bir gerçek olsada yüksek kapasiteli stadın yapılmasına engel olmamalıdır...Çünkü amaç başka...

Etiketler
Çıkıyor, ihaleye, sivas, stadyumu

Seçenekler Arama
Stil