Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Alt 15.01.2006, 16:02   #11
GuNaY
Gast

Alıntı:
sinasi58 Nickli Üyeden Alıntı
selam ben hasim almanyadan arkadasin sifresi altinda yaziyorum aslen malatyaliyim ve malatyaspor taraftariyim ama forumlarinizi okuyunca bir kac kelime yazmak istedim simdi az evvel malatya maci tahminlerinde yine helaliniz var 4 .1 lere kadar sivasa vermissiniz bir kac gercekci arkadas haric. olabilir herkes destekledigi takimin kazanmasini ister saygi duyariz.yalniz bizi asip kesmeniz degil kafamiza takilan o ogün mac ta belli olur ama sizler sivasliyim diyorsunuz ölümüne sivasliyim diyorsunuz baskaniniz gercekleri söylemis sizler takima destek cikmiyorsunuz bu bir gercek isterizki malatya sivas elazig veya baska anadolu takimlari da gerek basin da gerekse hak ettigi yerde yerini alsin ama gelin görünki icinizde halen ölümüne sivasspor diyipte galatasarayin futbolcularinin resmini kullanan arkadaslar var bir taraftan sivasliyim diyeceksin diger taraftan istanbul takimlarinin logosunu resmini oyuncusunu kullanacaksin iste bu yaptiklariniz baskaninizi hakli cikariyor madem sivaslisin neden sivasin futbolcusunun resmini logosunu kullanmiyorsun sivassporun sitesi sadece sivasspora aittir ve sadece sivasspor temsil edilir burda buda benim fikrim anlayanada anlamayanada saygi duyariz ve malatyamla sivas in macinin centilmenlik icerisinde gecmesini temenni eder saygilar sunarim
Taşındı....

Seçenekler Arama
Stil