SÜRPRiZLER PAZARA!
Pazar günü Sivas’ta toplanarak ilk çalışmalarına başlayacak olan Sivasspor’da transfer çalışmalarıda aralıksız devam ediyor.
Birisi yabancı toplam 5 futbolcuyla prensip anlaşması yapan Sivasspor’un bir veya iki futbolcuyla daha anlaşıp Sivas’a getirebileceği ifade edildi.
Teknik direktör Carol Pecze yönetiminde sezonun ilk çalışmasını Pazar günü Sivasspor tesislerinde yapacak olan Kırmızı-beyazlı takım, prensip anlaşması yaptığı futbolculara resmi mukaveleyide Pazar günü yapacak.
BAŞKAN CUMARTESİ SİVAS’TA
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Cumartesi günü Sivas’a geleceğini, Pazar günüde takımın toplanıp ilk çalışmasını yapacağını söyledi. Başkan Otyakmaz “Şu ana kadar prensip anlaşması yaptığımız futbolcularla pazar günü resmi mukavele yapacağız. Kimleri aldığımız bütün herkes görecek. Bu sezon daha iyi bir takım oluşturup, ligi ilk 5 takım arasında bitirmek için çalışmalar yapıyoruz” dedi.
YABANCI KONTENJANI DURUYOR
Şu ana kadar tek yabancı futbolcuyla anlaşan Sivasspor,diğer yabancı futbolcu hakkını daha sonra kullanacak. Teknik direktör Carol Pecze’nin “Tek yabancı hakkımız şimdilik dursun, kamp esnasında yapacağımız çalışmalardan sonra kullanırız” dediği öğrenildi.
Hürdoğan
|