Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ne Var Ne Yok
Alt 24.06.2006, 08:07   #11
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Ne Var Ne Yok

24.06.2006

1-Sivassporun geçen sezon renklerine kattığı Görkem Eyüpsporla anlaştı .

2-Fenerbahçe de uzun yıllar görev alan ama sivssporda bekleneni veremeyen Kaleci Oğuz Dağlaroğlu Gaziantepspor ile anlaştı.Sivassporun kasasına bu transfer sonrası 100 milyar girdi.

3-Son olarak Brezilyalı Carvalho’yu kadrosuna dahil eden Sivasspor, Bursaspor’un kaptanı Serdar Topraktepe için harekete geçti. Dün yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı bildirildi .
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçtiğimiz yıl Bursaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Serdar Topraktepe ile dün bir görüşme yaptı. Kırmızı-Beyazlı takımın menaceri Bülent Uygun, Bursaspor’la sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuyla yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, “Büyük bir sorun çıkmazsa Serdar’ı kadromuza dahil edeceğiz. Serdar tecrübesi ve futboluyla takımımıza büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu. Görüşmeyi doğrulayan Serdar Topraktepe ise, “Sivasspor formasını giymeyi isterim” dedi.

4-Öte yandan dün söleşme imzalayan sambacı Carvalho Sivasspor Taraftarının önüne cıkmak için sabırsızlanıyorum dedi.

5-Sivassporda İmzalar pazar gününde atılacak ve transfer büyük ölçüde kapatılacak.Avusturya da kamp yapıcak sivasspor bur da birçok genç yabancı oyuncu deneyecek.