28.06.2006, 09:30
|
|
|
Usta Yiğido
525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: Toplu İmza Töreni
Alıntı:
|
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
Yaklasimlarina katiliyorum.bazi noktalarda dogru söylüyorsun.yalniz herkesin kendine has bir fikri vardir.Site Moderatörüyüm diye elestiri hakkim yok demek degildir.!Sonra burada herkes fikrini yazar ve fikir teatisi yapilir.Yönetimi Taraftar etkiler ona görede yönetim. Taraftarlarin görüslerine göre yol cizer. SIVASSPOR yönetimin degil Hepimizin. Herseye Eyvallah diyemeyiz.!!!
|
Tabi ki eleştireceksin tabii ki grüşlerin olacak. Ancak siz burada sorumluluk sahibisiniz sizin söylemleriniz ileride daha değişik bir şekilde kullanılır ve "Çağlayan abi de söylemişti" denir. Benim amacım size işinizi öğretmek değil ancak sizde, bende biliyoruz ki sitede yönetime muhalif ve fazlasıyla agresif yazılar çıkıyor işte bunların önünü sizin "rezalet" kelimeniz açmıştır. Taraftar etkiler ancak Yönetim kayda değer fikirleri alır. Ve hiç bir yönetim taraftarın isteklerine göre transfer yapmaz ancak yıldız futbolcu transferi taraftarı stada çekmek için yapılır. Sivas'ın da yıldız futbolcu alacak durumu olmadığına göre şimdi ve ileride yararlanabileceği futbolcular alacaktır.
|
|
|