GALİBİYETE KİLİTLENDİK
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın Çaykur Rizespor maçı için galibiyete kilitlendiğini söyledi.
Başkan Otyakmaz, hafta sonunda deplasmanda yapılacak olan Çaykur Rizespor maçından mutlak galibiyet beklediklerini belirterek, “Gençlerbirliği karşılaşmasında şanssız bir yenilgi yaşadık. Çaykur Rizespor karşılaşması için takımımız galibiyete kilitlendi ve mutlak 3 puanı almak istiyoruz” dedi.
Gençlerbirliği maçının kendi saha ve seyircimiz önünde olmasına rağmen bu avantajın iyi kullanılmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, taraftarların alınan yenilgiden dolayı üzülmemesi gerektiğini söyledi.
Futbolda kazanmak kadar yenilmenin de doğal olduğunu ifade eden Başkan Otyakmaz şöyle devam etti: “Hiçbir takım sahaya yenilmek için çıkmaz. Bütün takımlar sahadan galip ayrılmak ister. Ancak kötü oyun veya şanssızlıklardan dolayı bir taraf sevinirken diğer tarafta üzülür. Biz ne kendimizin ne taraftarlarımızın üzülmesini istemiyoruz. O yüzden her maça, her karşılaşmaya ayrı bir özenle hazırlanıyoruz. Bütün futbolcularımız sahaya çıktığında ortaya yüreğini koyarak oynuyor. Çünkü lig başlamadan önümüze koyduğumuz hedefi gerçekleştirmek ve taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.
GALİBİYETE KİLİTLENDİK
Ligin ikinci haftasında deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Çaykur Rizespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini de dile getiren Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın galibiyete kilitlendiğini söyledi.
Başkan Otyakmaz şöyle devam etti: “Gençlerbirliği karşlaşması sona erdi. Artık o karşılaşmanın skoruna üzülmek veya onu düşünmek anlamsız. Önümüzdeki karşılaşmaları düşünüyor ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor karşılaşmasından mutlak üç puan alacağımıza inanıyorum. Çünkü futbolcularıma güveniyorum ve onlara inanıyorum” dedi.
ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ
Sivasspor’un geçen yıl elde ettiği başarıyı bu yılda sürdüreceğini ifade eden Başkan Otyakmaz, “Geçtiğimiz yıl Süper Lige ilk defa çıkmamıza rağmen adımızdan çok söz ettirdik. Bu yılda adımızdan başarılarımızla sıkça söz ettireceğiz. Sivasspor’un güçlü ve iddialı bir takım olduğunu herkese göstereceğiz” dedi.
Yeniulke
|