Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Vestel Manisaspor’da forma giyen Sivaslı futbolcu Nizamettin Çalışkan’ın
58 numaralı forması Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a hediye edildi.
Çalışkan’ın Menajeri Turgay Hardal, Başkan Aydın’ı makamında ziyaret etti. Hardal, Çalışkan’ın giydiği ve kentin plaka numarası olan 58 numaralı formayı Belediye Başkanı Sami Aydın’a hediye etti.
Nizamettin Çalışkan’ın Sivas’ı ve Sivas halkını çok sevdiğini söyleyen Menejer Hardal, “Yarın Sivasspor’la yapacağı müsabaka için memleketine gelecek olan Vestel Manisasporlu hemşehrimiz Nizamettin Çalışkan, kentinin takımı Sivasspor’a da başarı dileklerini benim aracılığım ile iletti” diye konuştu.
Çalışkan’a jestinden dolayı menejeri aracılığıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Sami Aydın’da “Hemşehrimize bu yıl Vestel Manisaspor’da göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın, Vestel Manisaspor’da 58 numaralı forma giyerek kentin tanıtımına katkı yapan Çalışkan’a kendisine yaptığı jestten dolayı da teşekkür ederek başarılar diledi.
Ajansspor