Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: Yurt Disindaki Yigido kaza gecirdi
Alt 30.10.2006, 22:34   #33
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Yurt Disindaki Yigido kaza gecirdi

Bügün saat 16. 00 Murat Ayyildizi hastanede ziyaret ettim Allaha sükür durumu cok iyi ,hastane görevlilerinden hangi odada kaldigini sordum cünkü isminden baska ne murat beni ne de ben Murati gördüm ne de tanirim ..119 numara dediler kapiya yavasca tiklayip iceri girdim ve selam verdim Murat senmisin Kardes dedim evet abi ben Muratim dedi bende kendimi tanittim gesmis olsun nasil oldu murat diye sordum hic hatirlamiyor abi dedi Allaha cok sükür cok iyim ve yarin hastahaneden cikacagini söyledi ,Murat beni taniyormusun dedim hayir abi dedi arkadasin yasin kazayi SIVASSPOR.COM da yazdi Braunschweigdeki hastanede oldugunu ögrenince seni ziyaret etmek istedim ve durumunu cok merak ettim ama simdi cok iyi oldugunu gördüm ve cok sevindim SIVASSPOR .COM daki Abilerinin ve Ablalarinin selamini getirdim diyince cok sevindi ve SIVASSPOR:COM daki bütün Arkadalara selamini söylememi istedi .....

NOT = Sitenin kurucusu Rüstü Elmas gardasa ve sitede emegi gecen bütün arkadaslara tesekkür ederim sivasspor com sayesinde Murati da tanimis oldum ve ziyaretim ve sizlerin selami Murata da büyük bir Moral oldu Tekrar gesmis olsun Murat...
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır