06.11.2006, 11:00
|
|
|
Usta Yiğido
34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: UYGUN´LA İLK İDMAN
Alıntı:
yiğido 07 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR TAKIMIN DURUMU ORTADA ÖNÜMÜZDE İKİ ZOR MAÇ VAR İÇİNİZDEN KAÇ KİŞİ CESARET EDİP TEKNİK DİREKTÖR OLABİLİR BU ŞARTLARDA KAÇ TEKNİK ADAM GÖREVİ KABUL EDEBİLİR BENCE TÜRKİYEDEN HİÇBİR TEKNİK ADAM ŞU ANDA SİVASI KABUL ETMEZ KABUL ETSEDE DÜNYANIN PARASINI İSTER BENCE BÜLENT HOCA BU ZOR GÖREVİ KABUL EDEREK SİVASI NE KADAR SEVDİĞİNİ GÖSTERDİ BU GÖREVİ KABUL EDEREK KENDİNİ ATEŞE ATTI İLK KARŞILAŞACAĞI EKİP FENERBAHÇE İKİNCİ EKİP BEŞİKTAŞ VE MENAJERLİK YAPMAK VARKEN TAKIM SAHİPSİZ KALMASIN DİYE ADAM KENDİNİ ATEŞE ATTI BENCE BİRLİK ZAMANI ŞU ANDA TEKNİK PATRON O VE YENİ BİRİ GELENE KADARDA O OLACAK BİZİM GÖREVİMİŞZ TAKIMA SAHİP ÇIKIP GERÇEK TARAFTAR OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK
|
Bülent Uygunla kötü gidisi durdurabiliriz.gelecek olan yeni teknik adaminda istikrarli olacagini su an düsünemiyorum.
Bence taraftarımızın biraz sabırlı olması gerekir Karamsar olmayalim. Sahsen ben Bülent Uygun´a cok Güveniyorum.hem kondüsyon vede Taktik acisindan Futbolculari Motive edecegini ve Süperligde iyi konuma gelecegimizden süphem yok.!kimse kusura bakmasin Bülent Uygun bu isi cikari icin yapmiyor ve yapmazda.!! Bülent Hoca SIVASSPOR´a Senelerini vermis hatta yeri gelince maddi yardimda bulunmus bir kisiligi ile taninir. bu zorlu dönemecte Destek olacagimiz yerde Köstek olmayalim...
saygilarimla
|
|
|