--->: STADYUMUN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK !
Sivasspor yönetimi görev başına geldiğinden beri Sivasspor adına var olan bir çok konuda yenileme yaptığı gibi bazı alanlarda da yenilikler kazandırmayı başarmıştır; 4 eylül stadyumunun yenileme ve geliştirilme çalışması da bunlardan birisidir. İlk halini gözümüzün önüne getirdiğimizde alınan yolun o kadarda küçük olmadığını 3 yaşında bir çocuk bile rahatlıkla fark eder. Bu konuda başta Sivassporumuzun Başkanı Mecnun ODYAKMAZ, Sivasspor Yönetimi, Sivas Gençlik Spor İl müdürü, GSGM, Spordan Sorumlu devlet bakanlığı, Sivaslı Millet vekilleri ve Devlet Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr.Abdüllatif ŞENER’e ne kadar teşekkür etsek azdır.
Sivasspor Yönetimi profosyonel yönetim anlayışlarından bir tanesini burada göstererek, stadyumu yenileme, kapasitesini artırma ve üzerinin kapanması girişimiyle UEFA kriterlerini yerine getirme çalışmalarını da yaparak ilerideki hedefini de otamatikman büyük olduğunu Türkiyedeki futbol camiasına göstermiştir.
Maalesef Yönetim, hedefini büyütürken taraftar ise bu hedefin farkına varmadığı gibi sanki bu hedefi de görmezden gelir bir tutum sergilemektedir. Sivasta oynanan karşılaşmalara gelen taraftar sayısı ortalama 8000 civarında kaldığına göre taraftar hedefi görmek bile istememektedir. Taraftar hatasının en kısa zamanda farkına vararak kendine çeki düzen vermeli Yönetimine ve kulübüne yaraşır bir şekilde maçlara giderek takımını desteklemelidir.
|