BALİLİ´İLE 2 YIL DAHA ....
Sivasspor’da iki sezondur top koşturan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Pini Feliks Balili 2 yıl daha Sivasspor’da top koşturacak.
Geçen sezon ve bu sezon Kırmızı-beyazlı formayla kritik goller atan Balili, yapılan görüşmeler sonrasında iki sezon daha bu formayı giyecek.
Balili’nin İsrail’deki kulübü Hapoel Telaviv’in başkanıyla görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yıldız futbolcu için Telaviv’le anlaşla sağladıklarını ve Balili’nin 2 yıl daha Sivasspor formasını giyeceğini söyledi.
Başarılı futbolcu Balili, attığı gol sonrası Başkan Mecnun Otyakmaz’a eliyle yazı yazarak “Sözleşmemi uzat” mesajı gönderiyordu. Bu anlaşmadan sonra Balili’nin gol sonrası neler yapacağı da merak ediliyor.
|