Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 16:24   #11
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

İlk önce bu tür bir olay ile karşılaştığımız için çok üzgünüz.Dikkat ettim de neden başka maçlarda bu tür bir uygulama olmadıda bu maç öncesi böyle bir şey yapıldı anlamış değilim.Burada bir artniyet olduğunu düşünüyorum.Zaten maçın hakemide bu maçı Kayserisporun galip gelmesi için programlandırılarak gönderilmiş gibi bir hali vardı.İstanbulda oynanan her maçta bunların daha fazlası yapılıyor tribünlerde.Küfürü tasvip etmiyoruz ama yapılan tahrikleride unutmamak lazım.

Dikkat ettim de konu saptırılmaya başlanmış bazı arkadaşlar tarafından sanki olay küfür olayı değilde sanki 1967_Dernek_Murat ın suçu gibi olmaya başlamış.Bu olaylarda en başta taraftarı yatıştıran kişi Dernek_Murat tır.Murata kimsenin bu konuda haksızlık yapmaya hakkı yoktur.Buraya yazı yazanlar ilkönce Sivassporu Murat kadar sevsinler ondan sonra konuşsunlar.Neyse ben olayı uzatmıyorum.Ben ve arkadaşlarım tribünlerimizin küfürsüz olması için ve daha iyi atmasferler oluşturulabilmesi çabalayacağız.

Başkanımıza bu konuda söz veriyoruz gerekli önlemler alınacaktır.

SAYGILARIMLA....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff