Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ŞAMPIYONU BELİRLEDİ
Alt 14.05.2007, 20:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'a gelen Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a attığı son dakika golü ile çifte mutluluk yaşadı.

Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Gürhan, attığı gol ile takımının şampiyonluğa ulaşması nedeni ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Sivasspor'a gelen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a 90+3'te attığı golle şampiyonun ismini belirledi. Galatasaray'ın kazanması, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması durumunda şampiyonluk düğümü son 2 haftada çözülecekti. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini, ancak geçen hafta içerisinde yeniden 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Gürhan, "Attığım golün bu kadar güzel ve anlamlı olması beni daha da gururlandırdı. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'ye döneceğim. Forma şansı bulabilmek için elimden geleni yapacağım. Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdim ve daha çok tecrübe kazandım. Aynı hafta içerisinde iki mutluluğu birden yaşadığım için seviniyorum" dedi.

Bu arada yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Servet Çetin'in, yeni takımına karşı ortaya koyduğu mücadele taraflı, tarafsız tüm spor camiasının takdirini kazandı. Maç sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin Servet'e özel olarak teşekkür ettikleri öğrenildi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla