Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

-->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?
Alt 05.07.2007, 12:21   #11
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

Alıntı:
yigido_adem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar biliyosunuz 2 senedir superligdeyiz ve tarbzonla simdiye kadar 3 mac yaptik 2 sini aldik 1 inde berabere kaldik yani bize karsi galibiyetleri yok benim fikrime gore bu senede olmuyacak ama sezon sonunda biz ligi onlarin ustunde bitiririz simdiden soyluyorum trabzon takim falan degil top oynadiklari da yok zaten onlari rahat geceriz ayri yetende onlari trabzonda da yeneriz baliliyi herkes hatirlasin nasil bi gol attigini ona gore trabzonlu sivasliyla bas edilmez en buyuk sivasspor yigidolar 58
Düzeltelim 3 mac yapmadik 4 mac yaptik 2. Galibiyet 1. beraberlik.1. Maglubiyet aldik son maci unutmussun Adem !!!! Trabzon bu sene bence ilk 6. hafta Cok Iyi puanlar toplayacaklar Sezonu erken actiklarindan dolayi bir kac adim önde olacaklar ... Madolyonun o bir yüzüne bakilinca cok erken form tutmanin zararlarida Cekecekler Trabzon sporunda takimda sadece 12-14 cok iyi futbolculari var Yedeklerin As Futbolcularin Alternativi olacak kapasiteleri yok... 14 futbolcu ile 34 Lig maci ,Türkiye Kupasi, Intertoto kupasi Cok Zor Bu kadro ile kaldiramazlar Ligin 12-15 haftalarinda Trabzonspor Düsüse gecerse benim icin Süpriz olmaz.. Sivassporu bu Sezon kestirmek gercekten cok zor. Daha dogru dürüst Transfer bile yapilmadi Kimin alindigi belli degil Alindi yaziyor Adam Baska Takima imza Atiyor alinan bir iki futbolcu var Isimiz Kolay degil. Tek iyi yönü takimin iskeletinin bir kac futbolcu haric bozulmamasi..