Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

 
 
Seçenekler Arama Stil

FORMULA 1 TÜRKİYE GP
Alt 26.08.2007, 17:00   #1
puar
Usta Yiğido
 
puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 43
Mesajlar: 4.966
Thanks: 108
357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart FORMULA 1 TÜRKİYE GP

Bu pisti ve şehri çok seviyorum"
Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin galibi Ferrari pilotu Felipe Massa, İstanbul'da 2 yıl üst üste kazanmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Massa, yarış sonrası ilk 3 pilotun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3. kez İstanbul Park'ta yarıştığını ve son 2'sinde birinci olduğunu hatırlatarak, ''Bu çok güzel bir duygu. Bu pisti ve şehri çok seviyorum. Burası benim kariyerim için bir dönüm noktası oldu'' dedi.

Yarış sırasında kaskında bir sorun yaşadığını, ön tarafındaki plastik bölümün savunma sisteminde bir çatlak olduğunu belirterek, ''Konsantrasyonumu kaybediyordum. Sonra o bölümü çıkardım ve attım. Daha sonra da rahatladım'' diye konuştu.

Yumuşak lastik kullanmalarının doğru bir karar olduğunun yarışta görüldüğünü anlatan Massa, ''Kumar oynadık ve kazandık. Startta yumuşak lastiklerin bize avantaj sağlayacağını biliyorduk'' şeklinde konuştu.


-RAIKKONEN: ''ELİMDEN GELENİ YAPTIM''-


Yarışta ikinci sırayı elde eden Ferrrari'nin Finlandiyalı pilotu Kimi Raikkonen ise bugün geçiş yapmanın çok zor olduğunu ifade ederek, ''Yarış dünkü sıralama turları ile kararlaştırılmıştı. Ben elimden geleni yaptım, ama geçiş için çok fazla şansım yoktu'' dedi.

Raikkonen, lastiklerinin bu yarışta iyi performans çıkardığını da sözlerine ekledi.


-ALONSO: ''MUCİZE BEKLİYORDUM, OLDU''-


Yarışı 3. sırada tamamlayan McLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Fernando Alonso ise ilk virajda 6. sıraya düşmesinin kendisi için iyi olmadığını vurgulayarak, ''İlk pit stopta eski yerime kavuştum. Önümde 3 pilot vardı. Hata yapmaktan kaçındım. Mucizeler bekliyordum. Bu mucize Hamilton'ın başına geldi ve lastik sorunu yaşayınca ben de podyuma çıktım'' diye konuştu.

Alonso, havanın rüzgarlı olduğunu, bunun da yarışta kendilerini etkilediğini kaydetti
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git