--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Bu kararla Türkiye'de hakka, hukuka ve adalete dayalı futbol anlayışı tamamen geçerliliğini yitirmiş ve yerine kayırmacı, hemşocu ve partizan futbol anlayışı yerleşmiştir. Türk futbolunun bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip olan ulusoy ve trabzon kökenli ekibini nefretle kınıyorum...
Cenab'ı Hakk, yüzde yüz haklı ve mağdur iken iyice mazlum konumuna itilen Sivassporumuza inşallah yardım edecektir ve adalet yerini bulacaktır. trabzon tarafı ise umarım beladan belaya sürüklenecektir, beterin beteri olacaklar inşallah, en büyük temennim sürüm sürüm sürünmeleri...
Ayrıca işin resmi prosedürünü tam olarak bilmiyorum ama yönetimimizin bu karara bütün itirazları yapmasını ve en son çare olarak UEFA'ya kadar gitmesini istiyorum. Lütfen Sivas'ın ve Sivasspor'un sahipsiz olmadığını gösterin...
Son sözüm ise taraftarımıza: iyi gün kötü gün demeden her zaman bize düşen göev Sivassporumuza sahip çıkmaktır. Bu gün yine sahip çıkacağız. Aldığımız 250 milyarlık cezanın hafiflemesi için bize düşen en azından maça gidip bilet almak, kombine almak veya lisanslı ürün satın almaktır. Bu gün takımımıza sahip çıkma günüdür!... Haydi bakalım yiğido, göster büyüklüğünü, mertliğini ve cömertliğini...
|